Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Χτίστηκε η ομάδα για να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο»

«Χτίστηκε η ομάδα για να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο»
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 - 17:58

Για την νέα σεζόν μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης, την Τρίτη (22/9) στην media day των συνεργατών της EuroLeague.

Ο «υπαρχηγός» των «ερυθρολέυκων» έκανε δηλώσεις στα κανάλια Novasports για τον νέο Ολυμπιακό, για τον ανταγωνισμό που θα υπάρχει στη θέση του, αλλά και για την μεγάλη επιστροφή του Κώστα Σλούκα στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης:

Για την πανδημία: «Η κάθε κουβέντα έπρεπε να ξεκινάει από την υγεία. Σίγουρα είναι πιο εύκολη η ζωή μας από ένα μέσο άνθρωπο, που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Και σε εμάς υπάρχει η ανασφάλεια για το θέμα της υγείας. Κυρίως όταν γυρίζεις από μεγάλα ταξίδια, που φοβάσαι να πλησιάσεις τους δικούς σου ανθρώπους. Το γήπεδο είναι μια μικρογραφία της ζωής».

Για τον ανταγωνισμό στη θέση του: «Δεν το βλέπω σαν ζόρι. Το βλέπω σαν αγάπη γι' αυτό που κάνω και την ομάδα. Ο Βεζένκοv είναι έτοιμος για να κάνει το βήμα παραπάνω. Χτίστηκε η ομάδα για να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο».

Για την επιστροφή του Σλούκα: «Ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει ο Κώστας. Νιώθω πως είναι πιο βελτιωμένος. Είμαι χαρούμενος γιατί ήρθε ένα παιδί που είναι φίλος μου, που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και εντός και εκτός γραμμών. Θεωρώ πως έτσι όπως έχει γίνει το μπάσκετ, είναι σημαντικό να έχεις παιδιά που δουλεύουν και έχουν σωστή νοοτροπία».

Για τον Νίκολα Μιλουτίνοβ: «Διαφορετικοί οι παίκτες που ήρθαν με τον Νίκολα. Παίκτες σαν τον Νίκολα δεν βρίσκεις εύκολα. Του εύχομαι τα καλύτερα, σε προσωπικό επίπεδο και ξέρω πως θέλει να γυρίσει στο μέλλον στην ομάδα. Κυρίως οι κακές καταστάσεις σε φέρνουν κοντά με κάποιους συμπαίκτες».

Διαβάστε επίσης