Ντουντούκα
Γαλλίδα, η σειρά σου...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Παπανικολάου: «Τιμή για εμένα η ανανέωση»

Παπανικολάου: «Τιμή για εμένα η ανανέωση»
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 - 20:00

Ως το 2023 θα είναι στο Λιμάνι ο Κώστας Παπανικολάου. Το συμβόλαιο του Έλληνα παίκτη ανανεώθηκε πρόωρα από τους αδερφούς Αγγελόπουλους, σε μια πολύ δυνατή κίνηση, με παρόν και μέλλον για την ομάδα.

Ο «Παπ» μίλησε στο olympiacosbc.gr ,για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό και τις προσδοκίες του για την επόμενη τριετία με την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη και τη συνεργασία που θα συνεχιστεί για άλλα τρία χρόνια ουσιαστικά. Ευχής έργον θα είναι αυτά τα χρόνια να συνδυαστούν με όμορφες στιγμές, εικόνες και αναμνήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τους κυρίους Αγγελόπουλους για την τιμή που μου έκαναν.

Είμαστε μαζί σχεδόν σε όλη μου την μπασκετική διαδρομή, είναι εκείνοι που πρώτοι πίστεψαν σε εμένα και είναι πάντα δίπλα μας. Το να υπογράφει κάποιος παίκτης επέκταση της συνεργασίας του πριν φτάσει η ολοκλήρωση του συμβολαίου του είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά στην ομάδα μας και πραγματικά κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή αυτή την έτσι και αλλιώς ιδιαίτερη στιγμή.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τον κόουτς Μπαρτζώκα, γιατί προφανώς για να γίνει κάτι τέτοιο είναι και επιλογή του προπονητή».

Ο Παπανικολάου ρωτήθηκε για την επιστροφή του Κώστα Σλούκα και το αν έκανε πιο εύκολη την απόφασή του να δεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού:

«Δεν μπαίνω ποτέ στην διαδικασία να σκέφτομαι το μέλλον. Προτιμώ να ζω τη στιγμή και να πατάω στα πόδια μου στο παρόν, οπότε δεν είχα μπει στη διαδικασία να σκέφτομαι το μέλλον. Είμαι μέλος του Ολυμπιακού, ήμουν μέλος του Ολυμπιακού και αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει και είχα ως δεδομένο στο μυαλό μου. Από κει και πέρα ο ερχομός του Κώστα και το ότι συνδυάστηκε με την ανανέωση του συμβολαίου μου, είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για εμένα. Με τον Κώστα έχουμε ζήσει πάρα πολλά, πολλές στιγμές και μόνο χαρούμενος θα μπορούσα να είμαι για αυτή την εξέλιξη».

Ο «Παπ» θα διανύσει φέτος τη 10η σεζόν του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, τονίζοντας σχετικά: «Ήρθα σε πολύ μικρή ηλικία. Τότε δεν μπορούσα καλά καλά να γνωρίζω αν θα κατάφερνα να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Όνειρα όλοι έχουμε και όνειρα όλοι κάνουμε. Θέλουμε να βρεθούμε στο υψηλότερο επίπεδο, να έχουμε ρόλο και να παλεύουμε για τίτλους, όπως έχει δώσει σε εμένα και άλλα παιδιά ο Ολυμπιακός την ευκαιρία να κάνουμε. Κάνοντας μια αναδρομή σε αυτά τα χρόνια μπορώ να πω με σιγουριά πως δεν έχω καταλάβει πως πέρασαν!
Η αλήθεια είναι πως όταν κάθεσαι και το σκέφτεσαι συνειδητοποιείς πόσες στιγμές έχεις ζήσει σε αυτό το σύλλογο.

Εγώ προσωπικά έχω ζήσει μοναδικές στιγμές. Είναι πραγματικά μαγικό όλο αυτό και δεν αναφέρομαι μόνο στις χαρούμενες στιγμές και τους τίτλους. Είναι χαρές, λύπες, στεναχώριες, αναμνήσεις, εικόνες από ξενοδοχεία, ταξίδια… Είναι όλα αυτά που συνθέτουν τα χρόνια που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό τα κάνουν να μοιάζουν με μαγική εικόνα».

Διαβάστε επίσης