Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις Live Streaming

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις Live Streaming
Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020 - 16:58

Oλυμπιακος – Ζαλγκιρις Live Streaming : Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα απέναντι στην Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ και θέλει να μπει με το... δεξί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Oλυμπιακος – Ζαλγκιρις Live Streaming: Μία μάχη για την ομάδα του Πειραιά που θέλει να ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο, απέναντι στους Λιθουανούς που δεν έχουν καμία σχέση με την περσινή σεζόν. Σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο η φυγή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την Μπαρτσελόνα, με τον αυστριακό Σίλερ να έρχεται στο Κάουνας για να προσθέσει μία διαφορετική πινελιά στη λιθουανική ομάδα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την πρώτη στιγμή θέλησε να σταθεί στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι επίσης μία νέα ομάδα. Τι σημαίνει αυτό; Πως χρειάζεται τον χρόνο για να μπορέσει να.. ρολάρει στη διάρκεια της σεζόν.

Oλυμπιακος – Ζαλγκιρις Live Streaming| Μπαρτζώκας: «Θέλει ταχύτητα στην σκέψη μας»

«Το ότι θα παίζουμε χωρίς κόσμο δίνει αβαντάζ στο φιλοξενούμενο και ισχύει για όλους αυτό. Ταυτόχρονα έχουμε ένα ενδιαφέρον να δούμε σε ποιο επίπεδο ετοιμότητας βρισκόμαστε. Η Ζαλγκίρις πάντως έχει παίξει τρία επίσημα παιχνίδια στη λίγκα της Λιθουανίας. Θα έπρεπε να παίξουμε περισσότερα παιχνίδια, αλλά λόγω κορωνοϊού δεν το καταφέραμε» είπε ο Έλληνας τεχνικός, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την εικόνα της ομάδας του.

«Θεωρούμε πως κάναμε μία ομάδα με σχεδόν αλλαγμένη ολόκληρη τη φροντ λάιν. Φέτος έχουμε μαζί με τον Έλις που ήρθε στα μέσα της περσινής σεζόν τρεις καινούργιους στη «φροντ λάιν» και άλλους τόσους περιφερειακούς, τέσσερις με τον Λαρεντζάκη. Ο Χαραλαμπόπουλος θα έχει ρόλο, νέος είναι κι αυτός στην ομάδα. Θέλουμε να παίξουμε με ταχύτητα. Ταχύτητα στη σκέψη και στις αντιδράσεις μας».

Oλυμπιακος – Ζαλγκιρις Live Streaming | Σπανούλης: «Η πρόκληση είναι ομαδική»

Σε αυτούς ρόλο θα έχει και ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι… αγέραστος. Δεν καταλαβαίνει από χρόνια, δεν καταλαβαίνει από τραυματισμούς. «Σίγουρα συγκεντρώθηκα και απομονώθηκα ώστε να φτιάξω το πόδι μου. Δούλεψα πολύ για να είμαι έτοιμος για τη χρονιά που έρχεται. Η πρόκληση είναι ομαδική, όχι ατομική. Να φτάσουμε δηλαδή εκεί που θέλουμε. Να δουλεύουμε σκληρά και να κάνουμε ότι μπορούμε για να παίρνουμε νίκες», ήταν τα λόγια του Βασίλη Σπανούλη για την περίοδο που χρειάστηκε να περάσει την αποθεραπεία του και να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Στον αντίποδα και η Ζαλγκίρις έρχεται στο Φάληρο με τρανταχτά προβλήματα. Από μία ήττα από την Λιετκαμπέλι στο πρωτάθλημα της χώρας της που λέει από μόνο του πάρα πολλά. Οι Λιθουανοί θέλουν να ρολάρουν, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να γίνουν ομάδα.

Στο σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσει ο Πατρίτσιο Γκαρίνο, που είναι ένας παίκτης ο οποίος αναμένεται να είναι μία σοβαρή προσθήκη για τους Λιθουανούς. Ευτυχώς για τον Μπαρτζώκα, δυστυχώς για τον Σίλερ, ο Αργεντινός δεν ταξίδεψε στο ΣΕΦ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, σε μία αναμέτρηση που ξεκινάει στις 21:00 και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Κάτι που από μόνο του είναι ευχής έργο για τους Πειραιώτες που φέτος θέλουν όχι απλά την συμμετοχή τους στην Ευρωλίγκα, αλλά και το βήμα παραπάνω που δεν είναι άλλο από την είσοδό τους στην οχτάδα των πλέι οφ.

Oλυμπιακος – Ζαλγκιρις Live Streaming| Λινκς για το παιχνίδι…

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις με Live Streaming*

* ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Διαβάστε επίσης