Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σίλερ: «Ο Ολυμπιακός κυνήγησε Μήτρου-Λονγκ»

Σίλερ: «Ο Ολυμπιακός κυνήγησε Μήτρου-Λονγκ»
Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020 - 11:15

Σε μία… αποκάλυψη προέβη ο Μάρτιν Σίλερ, προπονητής της Ζαλγκίρις, μιλώντας για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο Αυστριακός τεχνικός, ο Ολυμπιακός είχε εμπλακεί δυνατά με την περίπτωσή του, πριν από ενάμιση χρόνο, περίπου, ενώ συμπλήρωσε πως ο ίδιος τον πιέζει, τώρα, να έρθει στην Ευρώπη και να παίξει.

«Κοουτσάρισα τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ για δύο σεζόν. Μου αρέσει πολύ σαν παίκτης και άνθρωπος. Είναι πραγματικά πολύ καλός παίκτης. Τον πιέζω εδώ και καιρό να έρθει στην Ευρώπη. Του μίλησα πριν λίγο καιρό, όσο ήταν ακόμα στην φούσκα με την Ιντιάνα και για εμένα, επειδή το γνωρίζει το λέω, είναι η ώρα να έρθει στην Ελλάδα. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός προσπάθησε πολύ επιθετικά να τον αποκτήσει πριν ενάμιση χρόνο.

Έπαιζε για εμένα και χάρηκα που τελικά δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή, αλλά ως προπονητής και ως κάποιος που θέλει το καλύτερο για έναν αθλητή, το σωστό είναι να έρθει εδώ και πρέπει να το κάνει σύντομα, γιατί θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής από την βόρεια Αμερική στην Ευρώπη. Θα τον βοηθήσει το να αποκτήσει το ελληνικό διαβατήριο, αλλά θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής», ήταν τα λόγια του Αυστριακού.

Διαβάστε επίσης