Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χτίζουν, μέρες τώρα, τη δικαιολογία

Χτίζουν, μέρες τώρα, τη δικαιολογία
Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020 - 11:14

Μάντεις δεν είμαστε. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε πως θα πάει, αύριο το βράδυ, το ντέρμπι με τον εξασφύριχτρο, στο ΟΑΚΑ. Πιστεύουμε και θέλουμε, φυσικά, να κερδίσει ο καλύτερος. Ο Ολυμπιακός, δηλαδή. Με μια πρώτη ματιά, ο Θρύλος είναι δυο σκάλες πάνω, από τον αντίπαλό του και πηγαίνει, στη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και του ντέρμπι με τον ΠΑΟ, ως η καλύτερη από τις δύο ομάδες και η πιο πιθανή να κερδίσει.

Πηγαίνοντας μία βόλτα από το στρατόπεδο του εξασφύριχτρου, βλέπει κανείς, παντού τη λέξη «απουσίες». Όλα τα ρεπορτάζ μιλούν για αυτό. Όλοι οι ειδικοί, αναλύουν τους παίκτες που λείπουν. Η πράσινη πλευρά δείχνει να απασχολείται περισσότερο με εκείνους που δεν θα παίξουν, παρά με εκείνους που θα είναι παρόντες. Σίγουρα, οι απουσίες παίζουν ρόλο, σε ένα ματς.

Εδώ, ωστόσο, το πράγμα έχει φτάσει να μοιάζει με… απλή δικαιολογία. Την οποία καλλιεργεί, επικοινωνιακά, η πλευρά του ΠΑΟ, ενόψει ντέρμπι. Μοιάζουν, οι απουσίες που διατυμπανίζουν σε όλους τους τόνους, ότι έχουν, περισσότερο με… σωσίβιο σωτηρίας, σε περίπτωση που έρθει η νίκη, παρά με… ρυθμιστικό παράγοντα, πριν από αυτό…

Διαβάστε επίσης

Media Day LIVE ενόψει ντέρμπι! (video)

Media Day LIVE ενόψει ντέρμπι! (video)

Παρακολουθήστε ΖΩΝΤΑΝΑ, από το ΣΕΦ, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, πριν το ντέρμπι του Θρύλου στο ΟΑΚΑ, με τον ΠΑΟ.