Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παναθηναϊκoς - Ολυμπιακoς Live Streaming

Παναθηναϊκoς - Ολυμπιακoς Live Streaming
Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020 - 16:31

Παναθηναϊκoς - Ολυμπιακoς Live Streaming: Το μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ είναι προ των πυλών. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Θρύλο στην 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Σε ένα ματς που δεν υπάρχει κόσμος στις εξέδρες και με την ομάδα του Πειραιά να αναζητάει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, μετά και την ήττα από την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ στην πρεμιέρα της.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας όμως, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ζαν Σαρλ. Και αυτό επειδή ο Γάλλος φόργουορντ παραμένει τραυματίας, έχοντας υποστεί μία θλάση στην αριστερή του γάμπα, που ήταν ικανή να τον αφήσει εκτός ομαδικών προπονήσεων από το ματς της πρώτης αγωνιστικής.

Ο Θρύλος θέλει τη νίκη, ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ένα θετικό αποτέλεσμα θα του αναπτερώσει το ηθικό και ο Βασίλης Σπανούλης με τον Γιώργο Πρίντεζη είναι ικανοί με την εμπειρία τους και την αποφασιστικότητά τους, να συμπαρασύρουν και τους συμπαίκτες τους για το «διπλό».

Παναθηναϊκoς - Ολυμπιακoς Live Streaming: | Μπαρτζώκας: «Έχουμε θέματα ομοιογένειας»

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός απέναντι στην Ζαλγκίρις. Ηττήθηκε στο ΣΕΦ, ήταν κακός στο τέταρτο δεκάλεπτο και γνώρισε μία ήττα σοκ. Τι έφταιξε για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα από την ομάδα του Πειραιά; Σίγουρα το γεγονός πως οι Ερυθρόλευκοι δεν είναι ακόμα έτοιμοι καθώς και η αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους και τα λίγα παιχνίδια, δεν βοηθούν να φορμαριστούν. Το ίδιο ακριβώς τόνισε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά τη Media Day της ομάδας του Πειραιά στο φαληρικό κλειστό.

«Έχουμε προβλήματα ομοιογένειας. Δεν έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια και κάθε μέρα που προστίθεται μας βελτιώνει. Είχαμε ένα καλό τρίτο δεκάλεπτο με Ζαλγκίρις, αλλά στο τέταρτο είχαμε κακές επιλογές. Πρέπει να είμαστε σταθεροί στα πράγματα που κάνουμε καλά και αυτός είναι ο τρόπος να κερδίσουμε», δήλωσε ο κόουτς του Θρύλου, θέλοντας να τονίσει ουσιαστικά προς τον κόσμο της ομάδας ότι χρειάζεται ηρεμία από όλους και υπομονή.

Παναθηναϊκoς - Ολυμπιακoς Live Streaming: | Τζένκινς: «Να περιορίσω τον Νέντοβιτς»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξέρει τι να περιμένει στο ΟΑΚΑ. Ο Τζένκινς δεν θα το βιώσει γεμάτο το κλειστό του Αμαρουσίου, όμως δεδομένα περιμένει πως και πως την κόντρα με το Τριφύλλι. Ο Αμερικανός γκαρντ παρουσιάστηκε έτοιμος για το σημερινό ματς και τόνισε μεταξύ άλλων ότι θέλει να περάσει… χειροπέδες στους Νέντοβιτς και Φόστερ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω το πρώτο μου ντέρμπι. Παρακολουθούσα αυτά τα παιχνίδια και μου άρεσε να βλέπω τέτοιους αγώνες. Στο τέλος της ημέρας, όμως, είναι μπάσκετ πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας και είναι πολύ σημαντικό να παιχτεί ένα καλό ματς.

Η δουλειά μου και η καριέρα μου είναι να παίζω καλή άμυνα. Ο Παναθηναϊκός έχει καλά γκαρντ όπως ο Νέντοβιτς και ο Φόστερ και εγώ θα προσπαθήσω να τους περιορίσω», δήλωσε ο Τσαρλς Τζένκινς.

Παναθηναϊκoς - Ολυμπιακoς Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Παναθηναϊκoς - Ολυμπιακoς με Live Streaming

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming!

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Διαβάστε επίσης

Δείξε το στο παρκέ

Δείξε το στο παρκέ

Φαβορί ο Ολυμπιακός, στα χαρτιά και στις στοιχηματικές. Αλλά δεν παίζουν μπάσκετ οι… προβλέψεις.