Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτή η κλάψα, παράγινε πια!

Αυτή η κλάψα, παράγινε πια!
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 - 10:36

Σύμφωνοι. Ζούμε στην εποχή του κορονοϊού, στην οποία τα πάντα είναι πιο δύσκολα. Πιο… δύστροπα. Πιο… περίεργα. Συμφωνούμε και πρωτεύον παραμένει, πάντοτε η υγεία… Σαφέστατα και χωρίς αμφισβητήσεις. Γινόμαστε, από την άλλη, μάρτυρες, εδώ και μέρες, μίας πρωτοφανούς, για… εξασφύριχτρο, κλάψας, η οποία… απλά δεν τελειώνει.

Με την αρωγή των γνωστών ΜΜΕ, τα οποία πάνε πάντοτε με τα… νερά των «πρασίνων», έχει στηθεί εδώ και μέρες, μία πρωτοφανής μηχανή παραγωγής… δακρύων, για τον καταφρονεμένο ΠΑΟ, ο οποίος παίζει διαβολοβδομάδα εκτός έδρας και, μάλλον… δεν μπορεί.

Διαβάζουμε διαρκώς για τις απουσίες. Για τα ταξίδια που πρέπει να κάνει. Για τις ενδιάμεσες στάσεις και… όλα τα αεροδρόμια, τα οποία πρέπει να αλλάξει! Τα έχουμε… μάθει απ’ έξω τα αεροδρόμια των ταξιδιών του ΠΑΟ, αυτές τις ημέρες. Λες και άλλες ομάδες δεν ταξιδεύουν εκτός έδρας, για να παίξουν διαβολοβδομάδες… Λες και μόνο ο εξασφύριχτρος το κάνει ή θα το κάνει.

Πρωτοφανής κλάψα, για κάτι το οποίο… δεν θα αποφύγει καμία ομάδα! Ξαναλέμε, γνωρίζουμε ότι οι καταστάσεις είναι δύσκολες, ελέω κορονοϊού. Και πάνω από όλα είναι η υγεία. Αλλά αυτή η κλάψα, πια… παράγινε! Αν δεν μπορούν, ας μείνουν στην Α1. Μικρά ταξίδια, επανήλθε και ο Αναστόπουλος και όλα είναι… μέλι.

Διαβάστε επίσης

Στη «μάχη»! (video)

Στη «μάχη»! (video)

Στις 19:30 ο Θρύλος ρεφάρει, απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, τη… Ζαλγκίρις!