Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατά και με Μακάμπι!

Δυνατά και με Μακάμπι!
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 - 09:11

Πίσω του έχει αφήσει ο Ολυμπιακός την σπουδαία αντίδραση και τη μεγάλη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο, το βράδυ της Τετάρτης, στο ΣΕΦ, και κοιτάζει ήδη τον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (16/10, 21:00).

Άλλωστε, τα χρονικά περιθώρια από τον έναν αγώνα στον άλλον είναι πολύ μικρά και στην ομάδα καλούνται να ξεχάσουν ό,τι έγινε στο παιχνίδι της Τετάρτης και να τα δώσουν όλα σε εκείνο της Παρασκευής, ξανά στον Πειραιά.

Ο Θρύλος δεν πρέπει να επηρεαστεί από την ήττα της Μακάμπι Τελ Αβίβ από τη Μπάγερν Μονάχου, ούτε από το 1-2 που έχει στην Ευρωλίγκα. Θα πρέπει, αντίθετα, να περιμένει την αντίδραση μίας δυνατής ομάδας που έχει φτιάξει και φέτος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Ολυμπιακός (2-1) προέρχεται από δύο (συνεχόμενες) νίκες κόντρα σε Παναθηναϊκό και Αρμάνι Μιλάνο και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, απέναντι σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους.

Προβλήματα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα δεν υπάρχουν και είναι δεδομένο πως ο κόουτς του Ολυμπιακού περιμένει να δει από τους παίκτες του καλή εικόνα, ανάλογη με εκείνη στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο.

Θρύλε, γερά!

Διαβάστε επίσης