Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεν ήταν μόνος… (videos)

Δεν ήταν μόνος… (videos)
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 - 10:43

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε, ποντάροντας στον Χασάν Μάρτιν, να παίξει με σέντερ μικρότερου μεγέθους, φέτος, ο οποίος όμως είναι τρομερά αθλητικός και δυνατός, παρασύροντας τους αντιπάλους, στο διάβα του. Ο Μάρτιν, αγώνα μετά τον αγώνα, καταθέτει ήδη τα διαπιστευτήριά του. Δείχνει ότι μπορεί να είναι ο άνθρωπος που θα ηγηθεί στη ρακέτα του Ολυμπιακού. Ένας παίκτης, στον οποίο ο Μπαρτζώκας μπορεί να ποντάρει άφοβα, αφού εκείνος δείχνει να «κολλάει» πολύ, με την υπόλοιπη ομάδα, σε άμυνα και επίθεση.

Ο Μάρτιν ήταν και χθες καταλυτικός. Αναδείχθηκε, άλλωστε, MVP του αγώνα, με την εμφάνιση που πραγματοποίησε. Με 16 πόντους και ένα εξαιρετικό… 91,3% στα δίποντα, μέχρι στιγμής, έχοντας 21/23, δείχνει ότι όχι απλώς δεν είναι… μέτριος στην επίθεση, όπως διαβάζαμε σε πολλές αναλύσεις, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Η φάση στο 8ο λεπτό του δευτέρου δεκαλέπτου, που δεν παρατάει την φάση και παίρνει την μπάλα, από τον Χάντερ, για να σκοράρει, σώζοντας την επίθεση του Θρύλου, είναι χαρακτηριστική του τρόπου με τον οποίο παίζει.

Δείτε τι έκανε:

Διαβάστε επίσης

Ούτε πρώτη, ούτε τελευταία… (videos)

Ούτε πρώτη, ούτε τελευταία… (videos)

Αυτή η ομάδα γεννά συγκινήσεις. Γεννά συναισθήματα. Το κόκκινο και το λευκό. Ο θρίαμβος… Η τελευταία στιγμή. Μια κοφτή ανάσα… Το σουτ… Η νίκη…

Πρώτος παντού! (photo)

Πρώτος παντού! (photo)

O Σπανούλαρος συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ, πίσω από το άλλο. Πρώτος σε σουτ εντός πεδιάς, πια!