Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σλούκας: «Το κίνητρο με έφερε πίσω!»

Σλούκας: «Το κίνητρο με έφερε πίσω!»
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 - 14:17

Έχει δείξει ήδη τι μπορεί να κάνει, επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό. Ματς με το ματς γίνεται καλύτερος και δένει με τους υπόλοιπους παίκτες του Μπαρτζώκα. Ή και… ξαναδένει, με κάποιους από τους… πάλιουρες, που βρίσκονται ακόμη στο ρόστερ! Μιλώντας στο Eurohoops, ο Σλούκας ανέφερε το γιατί γύρισε, αλλά και το που στοχεύει.

Μερικές από τις καλύτερες ατάκες του:

Το κίνητρο! Για μένα είναι το μεγαλύτερο να καταφέρω κάτι με τον Ολυμπιακό και με τους συμπαίκτες μου που έζησα τόσα χρόνια με τον ελληνικό κορμό, τον κόσμο εδώ στην Ελλάδα. Νομίζω ότι όλο αυτό μαζί είναι ένα μείγμα και ήθελα να γυρίσω και να πετύχω με τον Ολυμπιακό.

Είμαι πάντα απόλυτα συνειδητοποιημένος όποια απόφαση και αν πάρω και πιστεύω πως ο Ολυμπιακός ήταν 100% η καλύτερη απόφαση της καριέρας μου. Αυτό δηλώνει πως οι στόχοι που έχω εγώ σαν αθλητής συμβαδίζουν με τα θέλω της ομάδας παρόλο που η ομάδα δεν δείχνει να πηγαίνει για να πάρει την Ευρωλίγκα ούτε για Final Four. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να μπει στα playoffs και από εκεί και πέρα κάνουμε άλλη συζήτηση.

Η ομάδα χτίζεται καθημερινά από την προπόνηση και την τριβή, πιστεύω πολύ στην ομάδα όπως και όλοι και ο κόουτς και αυτό φαίνεται. Απλά θέλει πάρα πολλή δουλειά. Το υλικό υπάρχει, αλλά μην γελιόμαστε είμαστε αουτσάιντερ, αλλά είμαι θετικός και πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι πολύ καλό. Είναι μείον το λέω ξανά αυτό ότι δεν παίζουμε στο πρωτάθλημα, γιατί ο εγχώριος τίτλος σου δίνει άλλο πρεστίζ, περισσότερα παιχνίδια, έξτρα κίνητρο, σε γαλουχεί. Αλλά πιστεύω ότι η ομάδα με σωστή καθοδήγηση και ηρεμία μπορεί να καταφέρει πολλά.

Πηγή: Eurohoops

Διαβάστε επίσης