Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν είναι έκπληξη»

«Δεν είναι έκπληξη»
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 - 18:11

Δύσκολο παιχνίδι περιμένει στο Μόναχο απέναντι στη Μπάγερν ο Γιώργος Μπαρτζώκας. «Δεν είναι έκπληξη η Μπάγερν. Μία ομάδα που έχει κάνει τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες επί σπουδαίων αντιπάλων όπως η Άλμπα, η Μακάμπι κι η Φενέρμπαχτσε δεν είναι έκπληξη. Δείχνει το επίπεδό τους. Πρόκειται για μία ομάδα που διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην διοργάνωση», ανέφερε αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Για τον Αντρέα Τρινκέρι και τη φιλοσοφία του: «Έχει τεράστια συνεισφορά. Αυτό βέβαια συμβαίνει παντού και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες. Ο κόουτς πήγε αργά στην ομάδα, αλλά κατάφερε γρήγορα να παίξει καλά γιατί στα φιλικά αν θυμάστε δεν έπαιζε καλό μπάσκετ. Δεν έχει καμιά σημασία η preseason.

Δείχνουν πανέτοιμοι. Ο Τρινκέρι έχει βάλει την σφραγίδα του. Μία ομάδα που προσπαθεί να στοχεύει στα παιχνίδια όπου θεωρούν πως υπάρχει mismatch. Επίσης πολλοί παίκτες ποστάρουν επειδή έχουν μέγεθος στα γκαρντ τους. Διαθέτουν έμπειρους παίκτες αν εξαιρέσουμε τον Μπάλντγουιν που είναι μόλις δεύτερη χρονιά. Ακόμη κι αυτός είναι προφανές πως έχει δυνατότητες και ταλέντο. Όμως ο Τόμας, ο Ρέινολντς και άλλοι παίζουν αρκετά χρόνια στην Euroleague».

Διαβάστε επίσης