Ντουντούκα
Η σειρά της Λουντογκόρετς...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Δεν δείξαμε αυτό που μπορούσαμε»

«Δεν δείξαμε αυτό που μπορούσαμε»
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 - 01:04

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που έπρεπε κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, εξέφρασε ο Σάσα Βεζένκοβ μιλώντας στη Nova. «Δεν παίξαμε με πάθος και ενέργεια, όπως κάναμε στα τελευταία ματς. Δεν δείξαμε αυτό που μπορούσαμε. Φτάσαμε κοντά, αλλά θα «κλέβαμε» ουσιαστικά το παιχνίδι. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε.

Ξέραμε ότι η Μπάγερν παίζει δυνατά και με αλλαγές στην άμυνα. Δεν παίξαμε με βάση το πλάνο μας, δεν κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα. Πρέπει να γίνουμε πιο συμπαγείς και να παλεύουμε από το πρώτο λεπτό. Έπρεπε να μπούμε πιο νωρίς στο ματς, να παλέψουμε στις 50-50 μπάλες, να βάλουμε ενέργεια στο παρκέ.

Υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Μπορείς να δουλέψεις πάνω στον αντίπαλο, αλλά δεν έχεις τον ρυθμό και δεν μπορείς να ξεχάσεις εύκολα αυτό που έγινε. Αυτή είναι η απόφαση όμως, έχουμε προσαρμοστεί και πρέπει να προχωρήσουμε έτσι.Το παιχνίδι θεωρητικά ήταν στα μέτρα μας. Στο τέλος όμως παίρνεις αυτό που δικαιούσαι, δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Έτσι είναι η Euroleague», τόνισε ο Βεζένκοβ.

Διαβάστε επίσης