Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λάρκιν: «Πρέπει να προσέξουμε…»

Λάρκιν: «Πρέπει να προσέξουμε…»
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 - 13:03

Αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή της Εφές. Ο Σέιν Λάρκιν αναμένεται απόψε να επανεμφανιστεί, στο ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι πιθανό, αν και όχι δεδομένο. Και μιλώντας για τον Θρύλο, στο Eurohoops, τόνισε τα εξής:

«Νομίζω ότι βελτίωσαν σίγουρα το ρόστερ τους. Έφεραν μια ομάδα αθλητικών παικτών, που μπορούν να παίξουν σκληρά και να τρέξουν. Παίζουν με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό. Ο ΜακΚίσικ βελτιώνει το τέμπο, ο Χάρισον μπαίνει σουτάρει πολλά τρίποντα. Έχουν έναν νέο μεγάλο σέντερ, τον Χασάν Μάρτιν, που παίζει πολύ καλά. Ο Τζένκινς είναι προφανώς ένας εξαιρετικός αμυντικός. Παίζουν ελεύθερο μπάσκετ, με πολλές αλλαγές στην άμυνα και ασκούν πίεση στην επίθεση. Είναι μια από τις ομάδες που πρέπει να προσέξεις. Έκαναν κάποια βήματα πέρυσι και συνεχίζουν να χτίζουν σε αυτό.

Φέρνοντας έναν παίκτη όπως ο Κώστας Σλούκας, που είναι εξαιρετικός γκαρντ, έχει παίξει σε πολλά Final Fours, έχει πρωταθλήματα και έχει αυτή την ποιότητα, τους δίνει ένα παράγοντα… ηρεμίας στη θέση του πόιντ γκαρντ. Και αυτό βοηθάει τους νεαρούς παίκτες να μπουν σε ιδιαίτερες καταστάσεις και να γίνουν επιτυχημένοι. Δεν τον βλέπετε να έχει πάντα πολλούς πόντους ή ασίστ, αλλά διευθύνει την ομάδα και τους βάζει όλους στη θέση που πρέπει. Δίνει στους υπόλοιπους συμπαίκτες του αυτοπεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά. Νομίζω ότι είναι σίγουρα μια ομάδα την οποία πρέπει να προσέξεις και είναι μια ομάδα που έχει κάθε ευκαιρία να φτάσει μέχρι το τέλος».

Διαβάστε επίσης

Τελικά, Γκαγκαλούδη, τι ισχύει;

Τελικά, Γκαγκαλούδη, τι ισχύει;

Πριν το ματς ήταν «Β’» και μετά έγινε… Ολυμπιακός; Ειρωνεύτηκες, ή… δεν είχε καμία σχέση με τον Ολυμπιακό, το ποστάρισμά σου;