Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελικά, Γκαγκαλούδη, τι ισχύει;

Τελικά, Γκαγκαλούδη, τι ισχύει;
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 - 13:46

Εντάξει, το ξέρουμε το… θέμα του Γκαγκαλούδη, με τον Ολυμπιακό. Όπως το λέει και ο ίδιος, δεν το έκρυψε ποτέ. Παναθηναϊκάρας το ‘παιζε, μια ζωή, ως τέτοιο τον αντιμετωπίζουμε και εμείς. Κάποιος που δεν μας γουστάρει και κάποιον που δεν γουστάρουμε. Απλό.

Αλλά για να μην τρελαθούμε κιόλας… Έπαιξε το Μαρούσι, με τον Ολυμπιακό Β’ και έχασε. Εντάξει, κανένα νέο εκεί. Αλλά έγραψε, πριν το ματς, «και τώρα παίζουμε με τον Ολυμπιακός Β'», και παραδέχθηκε, σε συνέντευξή του, ότι το έγραψε… ειρωνικά. Είπαμε, έχει θέμα. Γνωστό. Έπαιξε, έχασε και μετά είπε, ξανά στην ίδια συνέντευξη που παραδέχθηκε την ειρωνεία, ότι… «Χάσαμε από τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει Ολυμπιακός Β'».

Τελικά τι ισχύει από όλα; Ειρωνικό ποστάρισμα ή όχι; Έπαιξε με τον Ολυμπιακό Β’ και έχασε από τον… κανονικό Ολυμπιακό; Τι συμβαίνει, στη σκέψη του, άραγε;

Διαβάστε τι λέει και… βγάλτε άκρη:

- Μάλιστα χάσατε στις λεπτομέρειες και μια μεγάλη πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό Β'...

«Χάσαμε από τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει Ολυμπιακός Β'. Ούτε χάσαμε από τον Αναπτυξιακό. Χάσαμε από τον Ολυμπιακό. Τώρα αν είναι Β', Γ', Δ', Αναπτυξιακή, το ξέρουν αυτοί. Εγώ στα χαρτιά ξέρω ότι παίζαμε με τον Ολυμπιακό...»

- Ήθελα να αναφερθώ στην ανάρτηση που είχες κάνει γράφοντας πριν από το ματς «και τώρα παίζουμε με τον Ολυμπιακός Β'» ... Έβγαζες από μέσα του το πράσινο συναίσθημα εκείνη την ώρα;

«Το έγραψα ειρωνικά. Κοίτα να δεις. Για τον Ολυμπιακό έχω γράψει τέρατα. Οπότε δεν θα είχα κανέναν σκοπό να πω ότι δεν το έκανα γι' αυτό. Ο κόσμος ξέρει. Οι Ολυμπιακοί με μισούν και δεν χρειάζεται να το κρύψουμε αυτό το πράγμα. Και αντίστοιχα οι Παναθηναϊκοί με λατρεύουν γιατί είμαι Παναθηναϊκός.

Όμως αυτό το συγκεκριμένο ποστάρισμα δεν είχε καμία σχέση με τον Ολυμπιακό. Η μόνη σχέση που είχε με τον Ολυμπιακό ήταν να ενημερώσω αυτούς που έπρεπε ότι 'τώρα παίζω με τον Ολυμπιακό Β'.' Δέχομαι την κριτική όταν γράφω κάτι για τον Ολυμπιακό, αλλά ήταν τελείως ηλίθιο να δεχθώ κριτική γι' αυτήν την ανάρτηση».

Ας αποφασίσει, τελικά… Ειρωνεύτηκε; Ή όχι; Έπαιξε με τον Ολυμπιακό Β’ και έχασε από τον κανονικό Ολυμπιακό; Αν ειρωνεύτηκε, να δεχθεί ή να μη δεχθεί κριτική, για την ανάρτησή του; Ξανά: «Το έγραψα ειρωνικά» και «Όμως αυτό το συγκεκριμένο ποστάρισμα δεν είχε καμία σχέση με τον Ολυμπιακό», δεν… πάνε μαζί. Πως να το κάνουμε; Δεν θα μας τρελάνει, ετσιθελικά ο… Γκαγκαλούδης.

* Η συνέντευξη, μέρος της οποίας συζητάμε εδώ, έγινε στο gazzetta.

Διαβάστε επίσης