Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κυριαρχία!

Κυριαρχία!
Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020 - 10:49

Έναν Ολυμπιακό που θα πηγαίνει σε κάθε έδρα και θα διεκδικεί τη νίκη, θέλει να βλέπει ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Έναν Ολυμπιακό που θα παίζει με αυτοπεποίθηση ανάλογη του μεγάλου ταλέντου. Ανάλογη της μεγάλης ποιότητάς του. Ανάλογη των απαιτήσεων, τις οποίες το εξαιρετικό του ρόστερ γεννά.

Ο Ολυμπιακός έδειξε, στην Αγία Πετρούπολη, ένα κομμάτι των όσων μπορεί να κάνει. Στόχος του είναι να μπορεί να τα κάνει σταθερά και με διάρκεια. Στόχος του είναι τέτοιες εμφανίσεις να γίνουν ο κανόνας και όχι… οι εξαιρέσεις.

Ο Ολυμπιακός πάτησε γερά στα πόδια του, στην Αγία Πετρούλη. Είχε ταχύτητα στην κίνηση, ταχύτητα στη σκέψη και με τον Μάρτιν να εκτελεί σωστά, στην επίθεση, ο Θρύλος κατάφερε να βγάλει στο παρκέ του γηπέδου της Ζενίτ ένα σημαντικό κομμάτι, από όσα θέλει να βγάζει, σταθερά, σε όλα τα γήπεδα. Ειδικά εκτός έδρας.

Ήταν μόνο ένα βήμα. Ήταν μόνο μία νίκη. Σημαντική, αλλά τίποτα περισσότερο. Ο Ολυμπιακός και ο Μπαρτζώκας ξέρουν καλά ότι η ομάδα έχει ακόμη δρόμο, για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει. Για να καταφέρει να αποδώσει όλα αυτά, τα οποία μπορεί, όχι σαν… αντίδραση, αλλά ως… σταθερά.

Διαβάστε επίσης