Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Να κερδίζουμε κάθε φορά τον Παναθηναϊκό»

«Οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Να κερδίζουμε κάθε φορά τον Παναθηναϊκό»
Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020 - 23:25

Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, τους καλύτερους στην Ευρώπη, αλλά και για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Σακίλ ΜακΚίσικ στο δεύτερο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ που προβάλλει.

«Δεν θα είναι το ίδιο χωρίς οπαδούς στο γήπεδο. Είμαι ανυπόμονος όμως και ενθουσιασμένος για αυτά που έρχονται. Περιμένω πώς και πώς το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι που υπάρχουν. Την πρώτη μου σεζόν εδώ είχαμε μεγάλη ανυπομονησία. Αυτό που ξέρω είναι ότι χρειαζόμαστε τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, περισσότερο από κάθε τι άλλο. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε φορά που παίζουμε. Έχω μηδενική πίεση μέσα μου, γιατί το προσεγγίζω με την αίσθηση ότι θα κερδίσουμε. Ξέρω ότι θα είναι πιο εύκολη η αποστολή μας επειδή δεν θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες. Μακάρι όταν παίξουμε στον β' γύρο στο γήπεδό μας, να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Μιλάμε για τους -αναμφισβήτητα- καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη μία από τις μεγαλύτερες βάσεις φιλάθλων σε όλο τον πλανήτη. Όταν αυτό το κοινό τρελαίνεται, δεν το σταματάει τίποτα.

Το ντέρμπι πέρασε και κερδίσαμε. Πρέπει να βγάλω το καπέλο στον Παναθηναϊκό, έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι, πάλεψαν πολύ σκληρά, όπως κι εμείς. Το θέμα είναι ότι οι οπαδοί δεν ήταν εκεί, είναι πολύ διαφορετικό χωρίς 20.000 οπαδούς στις εξέδρες να φωνάζουν. Εύχομαι την επόμενη σεζόν να ξαναπάω σε αυτό το γήπεδο και να παίξω μπροστά σε κόσμο, να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα, όπως την έζησα πριν από μερικούς μήνες στο ΣΕΦ. Χαίρομαι που κερδίσαμε, σημαίνει πολλά και ανυπομονώ για τα επόμενα παιχνίδια», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Αμερικανού γκαρντ του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης