Ντουντούκα
Τρέλα με τη "βόμβα" Σωκράτη στον Θρύλο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Και ο πάγκος παίζει… μπάλα! (video)

Και ο πάγκος παίζει… μπάλα! (video)
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 - 10:41

Ένα φοβερό σκηνικό, δείγμα του ότι ΟΛΗ η ομάδα του Ολυμπιακού πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο ματς και σε εγρήγορση και όχι μόνο όσοι βρίσκονται στο παρκέ και παίζουν, συνέβη στο ματς με την Άλμπα. Ο Χρήστος Μπαφές εντόπισε, από τον πάγκο, ένα λάθος, το οποίο έδωσε μία κατοχή παραπάνω στον Ολυμπιακό και συνέβαλε ώστε να προχωρήσει η ανατροπή και να έρθει η νίκη απέναντι στη γερμανική ομάδα!

Στο φάουλ που κάνει ο Σλούκας πάνω στον Λο, στη συγκεκριμένη φάση, η Άλμπα έστειλε στις βολές τον Γκίφεϊ. Και όμως, ο Χρήστος Μπαφές, με καθαρό μυαλό, το… συνέλαβε. Περίμενε, μάλιστα, να εκτελεστεί η πρώτη βολή και στη συνέχεια πήρε την κατοχή για τον Θρύλο, στέλνοντας τους διαιτητές στο άμεσο ριπλέι. Αν είχε πει κάτι πριν σουτάρει ο Γκίφεϊ, απλώς θα άλλαζε ο παίκτης και ο Ολυμπιακός δεν θα έπαιρνε την κατοχή. Η Άλμπα έχασε έτσι την ευκαιρία να ξεφύγει και ο Ολυμπιακός προχώρησε κάνοντας ένα 8-0, για να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Άριστη γνώση των κανονισμών και κοφτερό μάτι, από τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, λοιπόν, έφεραν το κέρδος, για τον Ολυμπιακό. Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης

Πως να χάσεις; (video)

Πως να χάσεις; (video)

Με τον πολυτιμότερο «Παπ» σε θέση οδηγού, ο Ολυμπιακός έφτασε στην ανατροπή επί της Άλμπα. Και πως να έχανε…;

«Με έχει εμπιστευτεί...»

«Με έχει εμπιστευτεί...»

Τι είπε ο ΜακΚίσικ για τον κόουτς και τα πράγματα που δουλεύει στο παιχνίδι του από Σπανούλη, Σλούκα...