Ντουντούκα
Κόντρα σε όλους. "Έσπασε" το μπλόκο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οι δύο όψεις του... ημιχρόνου

Οι δύο όψεις του... ημιχρόνου
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 - 18:23

Την 5η νίκη του στην Ευρωλίγκα πήρε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης, κερδίζοντας 75-71 την Άλμπα Βερολίνου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Έτσι, έδωσε συνέχεια στο μεγάλο «διπλό» επί της Ζενίτ την προηγούμενη εβδομάδα.

Αυτό που κρατάει ο Ολυμπιακό από τον αγώνα με τους Γερμανούς είναι αναμφίβολα η αντίδρασή του και η εμφάνισή του στο δεύτερο ημίχρονο. Έκανε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, όπου πραγματοποίησε πολλά λάθη και γύρισε το παιχνίδι με ένα καταπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο και συνολικά ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο.

Φυσικά, αυτό δεν θα συμβαίνει πάντα. Δηλαδή, ναι, έχει τέτοια ποιότητα ο Ολυμπιακός που σε κάποια παιχνίδια θα αρκεί να παίζει καλά ένα ημίχρονο και να κερδίζει. Θα υπάρξουν, όμως, και παιχνίδια που αυτό δεν θα αρκεί, ειδικά φέτος όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες ή απέναντι σε πιο δυνατές ομάδες από την Άλμπα.

Ο Θρύλος, λοιπόν, κρατάει τη νίκη και την αντεπίθεσή του στο δεύτερο ημίχρονο και συνεχίζει, γνωρίζοντας τι πρέπει να βελτιώσει παρακάτω. Η σεζόν, άλλωστε, εκτός από ιδιαίτερη, είναι και μεγάλη...

Διαβάστε επίσης

Γαλλικό κλειδί

Γαλλικό κλειδί

Ο Ζαν Σαρλ παιξε αρκετά, με διαφορετικό ρόλο, και βοήθησε πολύ...