Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γαλλικό κλειδί

Γαλλικό κλειδί
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 - 18:59

Πολύ καλή παρουσία είχε στο παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου ο Λιβιό Ζαν Σαρλ. Ήταν το δεύτερο (συνεχόμενο) πολύ καλό παιχνίδι που κάνει και δείχνει να ανεβαίνει.

Μάλιστα, η διαφοροποίηση του πλάνου και η χρησιμοποίηση του Γάλλου πάουερ φόργουορντ στο «5» από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ήταν ένα από τα στοιχεία που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επιστροφή του Ολυμπιακού.

Ο Ζαν Σαρλ, η αλήθεια είναι, δεν μπήκε καλά στο ματς και έκανε 3 λάθη στα πρώτα 2:46’’ του αγώνα, αλλά αυτό δεν τον πήρε από κάτω. Μπήκε ξανά στην πορεία και έκανε πράγματα που βοήθησαν τον Ολυμπιακό να γυρίσει το παιχνίδι. Βοηθάει πολύ την ομάδα με την αθλητικότητα και την ενέργεια που βγάζει στο παρκέ.

Στο παιχνίδι με την Άλμπα έπαιξε συνολικά 22:55 και τελείωσε το παιχνίδι με 13 πόντους, ο δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Σακίλ ΜακΚίσικ με 14, έχοντας 5/5 βολές, 4/6 δίποντα αλλά και 0/2 τρίποντα. Επίσης, μάζεψε 5 ριμπάουντ από τα οποία τα 2 επιθετικά και είχε και 2 τάπες.

Καθοριστικός ο Ζαν Σαρλ στη νίκη επί της Άλμπα. Δείχνει να μπαίνει σιγά-σιγά στο κλίμα της ομάδας και βοηθάει πολύ. Όπως πολύ είχε βοηθήσει και στο «διπλό» της προηγούμενης εβδομάδας επί της Ζενίτ.

Διαβάστε επίσης