Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αυτό είναι το πιο σημαντικό»

«Αυτό είναι το πιο σημαντικό»
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 - 20:43

Για τη νίκη στο παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου και όχι μόνο μίλησε ο Σάσα Βεζένκοβ στον «OVER FM» 104,9. «Σίγουρα το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει και όλοι πρέπει να κάνουμε αυτά τα πράγματα που ζητάει ο προπονητής. Στην επίθεση όλοι έχουμε ταλέντο. Όποιος είναι στην καλύτερη μέρα, πρέπει να συνεισφέρει. Για την άμυνα πρέπει να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό, για να κερδίζουμε. Όσο και αν ακούγεται περίεργο, στην επίθεση μπορείς να παίξεις καλύτερα, αλλά στην άμυνα πρέπει να έχεις θέληση και σωστές τοποθετήσεις για να μπορέσεις να κερδίσεις», δήλωσε αρχικά ο Βεζένκοβ.

Για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα ανά ημίχρονο: «Στους 35 πόντους ήμασταν λίγο τυχεροί, γιατί η Άλμπα έχασε πολλά εύκολα σουτ και εμείς απλά στην επίθεση κάναμε το ένα λάθος μετά το άλλο. Όταν έχεις 8 λάθη στα πρώτα λεπτά του αγώνα, είναι πολύ δύσκολο ψυχολογικά να επανέλθεις. Άπλα αλλάξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας καλύτερη επίθεση και χωρίς να παίξουμε καλά. Επίσης, καταφέραμε να κερδίσουμε που είναι το πιο σημαντικό».

Για το επόμενο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα: «Δεν υπάρχει παιχνίδι που να πηγαίνουμε για να χάσουμε. Θέλουμε να δώσουμε το 100% και να εφαρμόσουμε ό,τι μας λέει ο προπονητής μας. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά εμείς πάμε με το μυαλό μας προσγειωμένο και να κάνουμε ό,τι μας πει ο προπονητής για να κερδίσουμε. Πρέπει να δούμε πρώτα το βίντεο με τα λάθη που κάναμε κόντρα στην Άλμπα, ώστε να μην επαναληφθούν».

Διαβάστε επίσης

Γαλλικό κλειδί

Γαλλικό κλειδί

Ο Ζαν Σαρλ παιξε αρκετά, με διαφορετικό ρόλο, και βοήθησε πολύ...