Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτοί σφυρίζουν τη διαβολοβδομάδα

Αυτοί σφυρίζουν τη διαβολοβδομάδα
Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 - 11:42

Διαβολοβδομάδα… και τι διαβολοβδομάδα. Με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν! Ο Θρύλος έχει μπροστά του δύο δύσκολα παιχνίδια, αυτή την εβδομάδα που έρχεται για την Ευρωλίγκα. Η Μπαρτσελόνα δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και είναι, ούτως ή άλλως, πολύ δυνατή, ενώ και η Βιλερμπάν δεν είναι… εύκολος αντίπαλος.

Απέναντι στην πρώτη της βαθμολογίας, ο Ολυμπιακός έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο και όπως ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα, το ματς της Τετάρτης (22:00) θα διευθύνουν οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία).

Κατά τα άλλα, η Βιλερμπάν μπορεί να είναι χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά όπως και με την Άλμπα, δεν θέλει… πολύ για να βρεθείς προ εκπλήξεως. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται να προσέξει. Όπως ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα, το ματς της Παρασκευής (21:45) θα διευθύνουν οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Γιόσιπ Ραντοΐκοβιτς (Κροατία).

Διαβάστε επίσης

Νέο κρούσμα στην ομάδα μπάσκετ

Νέο κρούσμα στην ομάδα μπάσκετ

Η ΚΑΕ ανακοίνωσε ακόμη ένα κρούσμα κορονοϊού, με το άτομο που βρέθηκε θετικό να μην έχει έρθει σε επαφή με την ομάδα, μετά την Άλμπα.