Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κινείται η ΚΑΕ, έστειλε επιστολή σε ΓΓΑ και ΕΟΔΥ

Κινείται η ΚΑΕ, έστειλε επιστολή σε ΓΓΑ και ΕΟΔΥ
Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 - 15:51

Είπαμε νωρίτερα τα προβλήματα που ανακύπτουν, για τη διεξαγωγή των δύο αγώνων που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, στην Ευρωλίγκα, αυτή την εβδομάδα. Τη… διαβολοβδομάδα, όπως λέμε.

Ο Θρύλος, μετά και το τρίτο κρούσμα κορονοϊού, στην ομάδα, περιμένει να μάθει τι και πως, σχετικά με τα ταξίδια, που έχει μπροστά του. Απευθύνθηκε, μάλιστα, άμεσα, στη ΓΓΑ και στον ΕΟΔΥ, για να ενημερωθεί σχετικά, για το εάν μπορεί να ταξιδέψει.

Η ΚΑΕ απέστειλε επιστολή στις αρχές, ουσιαστικά ενημέρωσε για το -σοβαρό- θέμα που έχει ανακύψει και περιμένει τις οδηγίες.

Θυμίζουμε ότι ο ΕΟΔΥ δεν είχε επιτρέψει στον Παναθηναϊκό, να ταξιδέψει στη Ρωσία, πριν από λίγο καιρό. Η ομάδα του Βόβορα είχε, τότε, δύο κρούσματα και υπήρξε ο φόβος εκδήλωσης τρίτου, επί ρωσικού εδάφους, γεγονός που θα σήμαινε ότι θα πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα, εκεί. Αναμένουμε, λοιπόν, το τι θα συμβεί με την αποστολή του Θρύλου, που έχει μπροστά της δύο ταξίδια, σε λίγες ημέρες.

Μόλις πληροφορηθεί τι κάνει με το θέμα των ταξιδιών, θα ενημερώσει άμεσα και την Ευρωλίγκα, για να λάβει οδηγίες και από τη διοργανώτρια, ως προς τι γίνεται με τα δύο ματς. Τα οποία, βεβαίως, αυτή τη στιγμή, είναι στον αέρα.

Διαβάστε επίσης