Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μεγαθήριο της Ευρώπης ο Ολυμπιακός…»

«Μεγαθήριο της Ευρώπης ο Ολυμπιακός…»
Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 - 23:51

Παλικάρι από τα λίγα… Δικός μας. Και ας μην είναι πλέον στο ΣΕΦ, αλλά στη Μόσχα. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μπορεί να έφυγε για άλλες, ρωσικές πολιτείες αλλά το μυαλό του πάντοτε γυρνάει στον Ολυμπιακό και σε όσα έχει πετύχει εδώ, με τη φανέλα του Θρύλου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε, έσταξε ξανά… μέλι!

Αναλυτικά:

Για το πόσο τον βοήθησε ο Ολυμπιακός στην καριέρα του: «Ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου μέχρι τώρα. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγαθήριο της Ευρώπης, αυτό τα λέει όλα. Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία ομάδα νικήτρια, να αγωνιστώ δίπλα σε μεγάλους σταρ και υπό τις οδηγίες σπουδαίων προπονητών. Ήταν μία φανταστική διδακτική εμπειρία. Σίγουρα οι κόουτς Σφαιρόπουλος και Μπλατ έπαιξαν τεράστιο ρόλο στην εξέλιξή μου, θα μπορούσα να τους αποκαλώ δασκάλους μου».

Για τις διαφορές μεταξύ Βελιγραδίου, Αθήνας και Μόσχας: «Το Βελιγράδι ήταν η αρχή για μένα. Είναι η πατρίδα μου, το πρώτο βήμα. Στον Ολυμπιακό, στην Αθήνα, έκανα ένα βήμα μπροστά στο κορυφαίο επίπεδο. Η Μόσχα είναι μία νέα ευκαιρία για μένα. Και οι τρεις πόλεις είναι ξεχωριστές από πολλές απόψεις για μένα».

Για την πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Η προσφορά ήταν σούπερ γιατί ήρθε από ένα μεγάλο κλαμπ. Η ΤΣΣΚΑ είχε ενδιαφερθεί και πέρσι και είχε έρθει τώρα η ώρα για να κάνω το επόμενο βήμα. Μου άρεσε πολύ στον Ολυμπιακό, αλλά ήδη απολαμβάνω τη ζωή και το μπάσκετ στη Μόσχα. Η ΤΣΣΚΑ δουλεύει στο υψηλότερο επίπεδο».

Διαβάστε επίσης