Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός – Μπασκόνια: Την έχει… πελάτισσα στο ΣΕΦ!

Ολυμπιακός – Μπασκόνια: Την έχει… πελάτισσα στο ΣΕΦ!
Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 - 13:56

Την τρίτη διαδοχική νίκη στην Ευρωλίγκα θέλει ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ για την 11η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η covid-19 έβαλε προσωρινά φρένο στη φόρα του Θρύλου, που βρίσκεται στο 5-3 ως τώρα στην διοργάνωση και θέλει απέναντι στους Βάσκους να προσθέσει άλλο ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπαιξαν την περασμένη εβδομάδα και για αυτό έδωσαν ένα φιλικό… ξεμουδιάσματος με το Μεσολόγγι, ώστε να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι.

Σε ότι αφορά τις απουσίες λόγω του κορονοϊού, αυτές εστιάζονται στους ψηλούς και κυρίως της θέση «4». Αυτός είναι άλλωστε κι ο λόγος που ο Παπανικολάου αναμένεται να αγωνιστεί εκεί.

Η Μπασκόνια στη «διαβολοβδομάδα» που προηγήθηκε είχε μια νίκη και μία ήττα σε δύο παιχνίδια στο γήπεδο της. Νίκησε εύκολα τον Παναθηναϊκό 93-72, αλλά έχασε από τη Ζενίτ 70-77. Έχει δώσει 9 παιχνίδια με 4 νίκες και 5 ήττες ως τώρα.

Τρομερή είναι η παράδοση του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Μπασκόνια στο ΣΕΦ, από την οποία έχει να ηττηθεί από τον Απρίλιο του 2007. Αυτό ενώ οι δύο ομάδες συναντιούνται κάθε χρόνο. Στο 1,98 παίζεται ο άσος του Ολυμπιακού!

Σημαντικό στοιχείο ότι στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια στο ΣΕΦ οι Βάσκοι δεν έχουν πετύχει πάνω από 70 πόντους… Αυτός είναι ο οδηγός για άλλη μια φορά, με τον Ολυμπιακό να θέλει να κρατήσει χαμηλά στο σκορ την ομάδα του Ιβάνοβιτς και να την νικήσει μέσα από την άμυνα του. Το να πετύχει η Μπασκόνια Under 73,5 πόντους στο ματς δίνει 2,15.

Οι δύο ομάδες είχαν παίξει πέρσι τον Ιανουάριο στον Πειραιά με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν 80-70 των Βάσκων.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός - Μπασκόνια Live Streaming

Ολυμπιακός - Μπασκόνια Live Streaming

Ολυμπιακός - Μπασκόνια Live Streaming: Ο Θρύλος αντιμετωπίζει τους Βάσκους έχοντας σημαντικές απουσίες, ελέω Covid, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.