Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός - Μπασκόνια Live Streaming

Ολυμπιακός - Μπασκόνια Live Streaming
Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 - 17:47

Ολυμπιακος - Μπασκόνια Live Streaming: Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ντέρμπι περίπου. Και αυτό επειδή η Μπασκόνια είναι μία ομάδα που πάντα βάζει δύσκολα στον Ολυμπιακό. Από την άλλη μετά από μία εβδομάδα αγωνιστικής απραξίας λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού, ο Θρύλος επιστρέφει (26/11, 21.00) στην δράση καθώς υποδέχεται στο ΣΕΦ την Μπασκόνια, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει τέσσερις αθλητές στη διάθεσή του εξαιτίας του κορονοϊού αλλά και τον τραυματία Ααρον Χάρισον, με τον κόουτς του Ολυμπιακού να κάνει σαφές ότι η front line του έχει πληγεί ανεπανόρθωτα.

Ολυμπιακός - Μπασκόνια Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Δεν θα επικαλεστούμε τις απουσίες ως δικαιολογία»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας λοιπόν, μία μέρα πριν το ματς, μίλησε για την κόντρα με την Μπασκόνια και τοποθετήθηκε σχετικά με το πως αντιμετωπίζει η ομάδα του το «χτύπημα» του κορονοϊού και πόσο έτοιμη είναι για την αναμέτρηση με τους Βάσκους τονίζοντας ότι: «Είναι μια ερώτηση που νομίζω πως θα απευθυνθεί σε όλους τους προπονητές κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Μαθηματικά ή θα συμβεί ή συμβαίνει ή έχει συμβεί σε όλους. Δεν μπορούμε να το επικαλούμαστε αυτό το γεγονός ως δικαιολογία. Είναι ένας παράγοντας του παιχνιδιού που θα παίξει φυσικά ρόλο, γιατί αφού θα παίξουμε χωρίς πέντε παίκτες αύριο συμπεριλαμβανομένου και του Χάρισον που είναι τραυματίας. Οπότε προφανώς κάποια άλλα πράγματα θα χρειαστεί να κάνουμε έτσι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε το ματς».

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό προφίλ της ισπανικής ομάδας, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», είπε: «Δεν υπάρχουν εκπλήξεις όσον αφορά στο πως παίζει η Μπασκόνια. Είναι μια ομάδα πρώτη στις κατοχές, που παίζει πάντα σε υψηλό ρυθμό και αυτό συμβαίνει γενικά στο Ισπανικό μπάσκετ, αλλά και λόγω του κόουτς Ιβάνοβιτς. Είναι μια ομάδα που προφανώς παίζει σε υψηλό ρυθμό και είδατε τι έγινε στο τελευταίο παιχνίδι που έχασαν. Ο προπονητής τους παραπονέθηκε πως οι αντίπαλοί τους τους πήγαν στον δικό τους ρυθμό, για αυτό και τελικά έχασαν. Προφανώς, λοιπόν, αν αλόγιστα επιτίθεσαι στο καλάθι χωρίς να έχεις υπομονή, δεν κυκλοφορήσεις σωστά την μπάλα και δεν κάνεις όσα πράγματα είναι σημαντικά στο μπάσκετ, με αυτή την ομάδα πάντα έχεις πρόβλημα».

Σχετικά με τον κορονοϊό και ποια «ερυθρόλευκοι» θέση έχει «πλήξει» περισσότερο, απάντησε: «Η φροντ λάιν μας είναι εξαιρετικά περιορισμένη τώρα. Θα το δείτε και αύριο. Αυτό είναι το πρόβλημά μας, ότι κάποιοι παίκτες πρέπει να ανέβουν και μία θέση για να βγουν τα αγωνιστικά λεπτά που πρέπει να βγουν».

Ολυμπιακός - Μπασκόνια Live Streaming | Λαρεντζάκης: «Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι»

Στις ιδιαιτερότητες του αγώνα στάθηκε και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης: «Αύριο είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, καθώς προερχόμαστε από μία εβδομάδα χωρίς αναμέτρηση. Η Μπασκόνια είναι μια επικίνδυνη ομάδα, παίζει σε υψηλό ρυθμό και θέλει προσοχή».

Για το τι πρέπει εκείνος και οι συμπαίκτες του να κάνουν ώστε παρά τις πολλές απουσίες να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, είπε: «Θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας. Θα παίξουμε και για τα παιδιά που λείπουν. Έχουμε δουλέψει αρκετά καλά και πιστεύουμε πολύ στο θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα θέλουμε πολύ να το κερδίσουμε. Στους ψηλούς έχουμε μια έλλειψη. Αλλά όλοι όσοι είμαστε εδώ είμαστε ισάξιοι για να καλύψουμε το κενό και τους παίκτες που θα απουσιάσουν».

Ολυμπιακός – Μπασκόνια Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Ολυμπιακός – Μπασκόνια με Live Streaming

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Διαβάστε επίσης