Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ηχηρή «σφαλιάρα» στην προπαγάνδα

Ηχηρή «σφαλιάρα» στην προπαγάνδα
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 - 19:20

Αποστομωτική ήταν η απάντηση που έδωσε ο ΕΣΑΚΕ, μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε στην προπαγάνδα που υπήρξε μετά την απόφαση του Ολυμπιακού να διοργανώσει φιλικά και τα έσοδα αυτών να πηγαίνουν εξολοκλήρου στο ΕΣΥ.

Πιο συγκεκριμένα ο το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, καθώς και οι ΚΑΕ μέλη είναι υπέρ της υλοποίησης του «Monday ‘s Game Night against COVID-19» και αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στην προπαγάνδα που δέχθηκε ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΕΣΑΚΕ αισθάνεται ως υποχρέωση του να ανταποδίδει στην κοινωνία την αγάπη των Ελλήνων για το μπάσκετ. Γι’ αυτό εδώ και χρόνια λειτουργεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ενώ είναι αρωγός σε κάθε δράση που έχει ως στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και την ενίσχυση των πιο αδύναμων.

Τα μέλη του ΕΣΑΚΕ δε, έχουν μια αξιοθαύμαστη κοινωνική προσφορά σε όλα τα χρόνια διεξαγωγής του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου, ο ΕΣΑΚΕ και οι ΚΑΕ μέλη του θα σταθούμε αρωγοί στην υλοποίηση του φιλανθρωπικού προγράμματος της ΚΑΕ Ολυμπιακός «Monday ‘s Game Night against COVID-19» με χορηγία της ΕΡΤ, έχοντας λάβει γνώση ότι όλα τα έσοδα, τηλεοπτικά και χορηγικά, θα διατεθούν σε δράσεις αντιμετώπισης της πανδημίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ».

Διαβάστε επίσης