Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει την ποιότητα να φύγει νικητής από τη Μόσχα!

Έχει την ποιότητα να φύγει νικητής από τη Μόσχα!
Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020 - 00:41

Ο Ολυμπιακός έχει και τον τρόπο και την ποιότητα να φύγει για ακόμα μία φορά νικητής από την Μόσχα. Έτσι κι αλλιώς στη φετινή Ευρωλίγκα τίποτα δεν είναι δεδομένο και έχει αποδειχθεί πως οι έδρες δεν παίζουν ρόλο.

Ο Θρύλος έχει κερδίσει κι άλλες φορές σε αυτό το γήπεδο με την πιο πρόσφατη να είναι πέρυσι τον Οκτώβριο που και πάλι είχε απουσίες. Τότε όλοι οι παίκτες του είχαν κάνει κατάθεση ψυχής και έριξαν στο καναβάτσο την ΤΣΣΚΑ. Την χαριστική τότε είχε δώσει ο Βασίλης Σπανούλης ο οποίος με ένα σουτ τριών πόντων είχε σφραγίσει τη νίκη για τους ερυθρόλευκους.

Όπως είπαμε και πριν, δεν τίθεται θέμα ποιότητας! Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και έχει πετύχει πολλές μεγάλες νίκες τόσο στο παρελθόν όσο και στη φετινή σεζόν. Οπότε είναι δεδομένο πως θα πάει για να νικήσει ξανά. Δεν φοβάται καμία ομάδα.

Ποτέ του δεν φοβήθηκε για να το κάνει τώρα. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη μπορεί να διαθέτει ένα πανάκριβο ρόστερ, όμως τα εκατομμύρια δεν παίζουν μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός με καρδιά μαχητή θα πάει στη Μόσχα για να τα παίξει όλα για όλα κόντρα στην ομάδα του Στρατού.

Διαβάστε επίσης