Ντουντούκα
Τρέλα με τη "βόμβα" Σωκράτη στον Θρύλο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να βρούμε γρήγορα τον εαυτό μας»

«Να βρούμε γρήγορα τον εαυτό μας»
Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020 - 22:06

Στη δουλειά που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός ώστε να βρει γρήγορα τον εαυτό του, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Δεν παρέστη στη συνέντευξη Τύπου (δεν το επιτρέπουν οι κανονισμοί μετά την αποβολή του), αλλά μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. «Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη. Κέρδισε δίκαια. Εμείς στο πρώτο δεκάλεπτο ακολουθήσαμε το πλάνο, όμως, στο υπόλοιπο του αγώνα δεν το κάναμε.

Δεν μου αρέσει χρησιμοποιώ δικαιολογίες, όμως, είμαστε σε μία φάση που ουσιαστικά η ομάδα «ξαναχτίζεται» μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίσαμε. Μας έλειψαν συνολικά πέντε παίκτες, δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπονήσεις και αυτή τη στιγμή είναι και κάπου λογικό να έχουμε μια τέτοια εικόνα. Και αυτό γιατί δεν έχει να κάνει μόνο με τους παίκτες που απουσίαζαν και δεν έχουν δυνάμεις, αλλά και με τους υγιείς, καθώς για ένα μεγάλο διάστημα δεν κάναμε προπονήσεις. Αυτό μας επηρέασε.

Οφείλουμε να βρούμε γρήγορα τον εαυτό μας μέσα από σκληρή δουλειά. Δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή ούτε να σκύψουμε το κεφάλι, ούτε να κάνουμε υψηλή κριτική. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε, τίποτε άλλο», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Καθίζηση...

Καθίζηση...

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στη Μόσχα με 80-61 από την ΤΣΣΚΑ...