Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αν είσαι χαλαρός θα το...πληρώσεις!»

«Αν είσαι χαλαρός θα το...πληρώσεις!»
Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 - 19:49

Στην ανάλυση λαθών για το παιχνίδι με τη Βαλένθια στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, λέγοντας πως εκείνος και οι παίκτες του στάθηκαν περισσότερο σε αυτά που έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι, παρά στο παιχνίδι που έρχεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σε παιχνίδι της Euroleague θα χάσεις. Εμείς πριν μια βδομάδα ήμασταν πολύ καλοί, εμείς ήμασταν χτες πολύ κακοί. Στο χέρι μας είναι να ξαναεμφανιστούμε καλοί. Έξακολουθώ να πιστεύω στην ομάδα. Φυσικά δεν είμαστε άτρωτοι, αλλά έχουμε ένα καλό γκρουπ παικτών.

Έχουμε να ξεπεράσουμε κάποια άλλα πράγματα, τα οποία γνωρίζουμε ποια είναι. Το ζητούμενο είναι να έχουμε σταθερότητα. Κάναμε δύο πολύ καλά ματς την προηγούμενη εβδομάδα και ένα πολύ κακό χτες. Πρέπει γρήγορα να συνέλθουμε.

Ήταν η πρώτη φορά που αναλύσαμε τα του προηγούμενου ματς με τη Βαλένθια, παρά το τι θα κάνουμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για εμένα ήταν πιο σημαντικό να δούμε τι δεν πράξαμε σωστά χτες. Πέρα από τακτική ανάλυση των αντιπάλων μας πρέπει να ξέρουμε ότι δεν γίνεται να μην παλεύουμε σε κάθε φάση. Αν είσαι χαλαρός θα το... πληρώσεις».

Διαβάστε επίσης