Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live streaming
Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 - 18:05

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live streaming: Να βγάλει αντίδραση, να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα σε σχέση με τον αγώνα με τη Βαλένθια και να πάρει τη νίκη θέλει ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το παιχνίδι αφορά τη 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Θρύλος θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live streaming: Η εικόνα του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια, την Τετάρτη, δεν ήταν καλή, δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και γνώρισε την ήττα. Το χειρότερο ήταν ότι ο κόσμος περίμενε καλύτερη εικόνα, μιας και είχαν προηγηθεί τα δύο σπουδαία «διπλά» σε Βαρκελώνη και Βελιγράδι.

Τα... χάλασε, λοιπόν, ο Ολυμπιακός, αλλά καλείται να τα ξαναφτιάξει μόνος του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει καλύτερη εικόνα από τους παίκτες του και θέλει να δει μεγαλύτερη μαχητικότητα στην άμυνα και ακόμα περισσότερη ενέργεια.

Σε αυτήν την προσπάθεια, πάντως, υπάρχουν και απουσίες. Αρχικά, θα λείψει σίγουρα ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ, ο οποίος χτύπησε στο παιχνίδια με τη Βαλένθια, λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου, έχει πρόβλημα στη μέση και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Επιπλέον, ερωτηματικό είναι και η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου. Ο «Παπ» έχασε το παιχνίδι της Τετάρτης και παλεύει ώστε να είναι έτοιμος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live streaming | Μπαρτζώκας: «Δεν μπορούμε να μην παλεύουμε για κάθε φάση»

Καλύτερη εικόνα περιμένει να δει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. «Αφιερώσαμε τον χρόνο μας, σε αντίθεση με το τι συμβαίνει συνήθως, στο παιχνίδι με τη Βαλένθια. Πάντα πρέπει να ξεχνάς τι έγινε την προηγούμενη μέρα για να πας στην επόμενη. Ήταν, όμως, η πρώτη φορά που πιο πολύ αναλύσαμε τι κάναμε χθες (σ.σ. προχθές), παρά του τι θα κάνουμε στο ματς με την Ρεάλ. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα κάνουμε δύο μίτινγκ για την Ρεάλ, το πρωί και το απόγευμα. Αυτή τη στιγμή έπρεπε όλοι οι παίκτες και εμείς να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας για το πως παίξαμε.

Κατά τη γνώμη μου, αλλά και όλου του προπονητικού επιτελείου, ήταν πολύ σημαντικό να αναλύσουμε γιατί εμφανιστήκαμε έτσι, γιατί παίξαμε έτσι. Αυτό που συμφωνήσαμε και πρέπει να είναι δεδομένο, πέρα από την τακτική ανάλυση, είναι να ξέρουμε πως δεν μπορούμε να μην παλεύουμε για κάθε φάση. Αυτό είναι το ζητούμενο για όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας. Επαναλαμβάνω αν είσαι χαλαρός θα πληρώσεις κάθε φάση που είσαι χαλαρός. Αυτό είναι η Ευρωλίγκα».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live streaming | Σλούκας: «Να είμαστε πιο σκληροί»

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σλούκας, τόνισε: «Οφείλουμε να αφήσουμε πίσω μας την ήττα από τη Βαλένθια. Αν με ρωτάτε προσωπικά ήταν μια κακή ήττα. Μετά από δύο πολύ καλά αποτελέσματα ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το πάρουμε. Οφείλουμε να συνεχίσουμε. Παίζουμε κόντρα σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, την Ρεάλ Μαδρίτης και είναι ένας αγώνας που επίσης πρέπει να κερδίσουμε και σίγουρα θα είναι μια πολύ μεγάλη νίκη αν το καταφέρουμε».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ή να διορθώσει ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ σε σχέση με εκείνη κόντρα στην Βαλένθια, είπε: «Δεν είναι διαφορετική ομάδα η Ρεάλ. Έχουν πολλά κοινά στοιχεία με την Βαλένθια. Είναι πάρα πολύ καλή επιθετική ομάδα. Αν η προσέγγισή μας είναι ίδια με εκείνη στην αναμέτρηση με την Βαλένθια, θα έχουμε πρόβλημα. Η άμυνά μας ήταν πάρα πολύ κακή. Δεχθήκαμε σχεδόν εκατό πόντους και με τέτοιους αριθμούς και ποσοστά είναι σχεδόν απίθανο να κερδίσουμε. Θα πρέπει να είμαστε πιο σκληροί και σίγουρα, θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ με Live Streaming

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Διαβάστε επίσης