Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρομερή άμυνα, αλλά…

Τρομερή άμυνα, αλλά…
Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 - 22:19

Τρομερή άμυνα έπαιξε ο Ολυμπιακός, στο πρώτο μέρος του μεγάλου αγώνα, με τη Ρεάλ στο ΣΕΦ. Ο Θρύλος έκανε ένα… σχεδόν ιδεατό παιχνίδι, αμυντικά, απέναντι στην ισπανική ομάδα, η οποία έχει τρομερά βαθύ ρόστερ και είναι ικανή να… λιώσει κάθε αντίπαλο, αν πάρει φόρα… Ο Θρύλος, ωστόσο, κατάφερε να κρατήσει χαμηλά το σκορ. Το 30-31, άλλωστε τα λέει όλα και είναι και… κολακευτικό, για τις επιθετικές προσπάθειες, τόσο της Ρεάλ, αλλά όσο και -δυστυχώς- του Θρύλου.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε, δυστυχώς, να εξαργυρώσει την εξαιρετική του εμφάνιση, στην άμυνα, με αντίστοιχα καλή επίθεση. Ο Θρύλος προσπάθησε πολύ να σταματήσει τη Ρεάλ και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε. Αλλά ο ίδιος δεν ήταν το ίδιο καλός μπροστά και δεν κατάφερε, έτσι, να πάρει ένα καλό προβάδισμα.

Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Ολυμπιακός βρήκε σκοράρισμα μπροστά, χάλασε την εικόνα του στην άμυνα και έτσι η Ρεάλ με ένα μικρό σερί κατάφερε να βρει τον δρόμο προς το καλάθι του Ολυμπιακού και έτσι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους δεν ήταν αυτό που θα μπορούσε να είναι.

Και να έχει, έτσι ο Ολυμπιακός, καλύτερη ψυχολογία και για τη συνέχεια…

Διαβάστε επίσης