Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς Πρίντεζη στην Πόλη

Χωρίς Πρίντεζη στην Πόλη
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 - 16:12

Έμοιαζε αναμενόμενο και εντέλει… επισημοποιήθηκε. Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει για την Κωνσταντινούπολη, δίχως τον Γιώργο Πρίντεζη, για να αντιμετωπίσει τη Φενερμπαχτσέ, η οποία βρίσκεται αυτή την εβδομάδα, στον δρόμο του, για την Ευρωλίγκα. Ο υπαρχηγός θα παραμείνει στην Αθήνα και δεν θα ταξιδέψει στην Τουρκία, αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, με αποτέλεσμα το έργο του Ολυμπιακού να γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, απέναντι στην Φενέρ.

Ο Μπαρτζώκας περίμενε μήπως ο Πρίντεζης αισθανθεί καλύτερα και καταφέρει να ανεβάσει στροφές, αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Ο Έλληνας φόργουορντ είναι υπεροπολύτιμος, για το ροτέισον του κόουτς των ερυθρολεύκων και έτσι το γεγονός ότι δεν θα είναι παρών, δένει λιγάκι τα χέρια του Μπαρτζώκα. Λύσεις υπάρχουν, βεβαίως, αλλά η απουσία Πρίντεζη είναι πάντα αισθητή. Ακόμη και κόντρα στη Ρεάν, αν ήταν διαθέσιμος, ίσως να ήταν άλλη η έκβαση του αγώνα…

Η αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε θα βρίσκεται αύριο (22/12) στις 15:15 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Διαβάστε επίσης