Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ας είναι η αρχή...

Ας είναι η αρχή...
Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 - 00:44

Έπρεπε να φτάσουμε στη 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας για να δούμε τον... κανονικό Οκτάβιους Έλις. Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού ήταν καλός στη νίκη με 105-88 επί της Κίμκι και έβαλε κι εκείνος το χεράκι του.

Ο Έλις πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση για τη φετινή σεζόν, σε μία χρονιά που δεν έχει μπει καθόλου καλά. Δεν είχε καλή εικόνα και ήταν λογικό να προβληματίζει με την απόδοσή του. Στη Ρωσία, όμως, στάθηκε στο ύψος του και βοήθησε πολύ κι εκείνος από την πλευρά του.

Συγκεκριμένα, ο Έλις τελείωσε το παιχνίδι με 15 πόντους με 5/7 βολές και 5/6 δίποντα, μάζεψε 8 ριμπάουντ (6 επιθετικά, 2 αμυντικά), είχε 1 κλέψιμο και ολοκλήρωσε με 22 αξιολόγηση σε 15:11’’ συμμετοχής.

Ήταν ο τρίτος σκόρερ του Ολυμπιακού πίσω από τον Κώστα Σλούκα (25) και τον Σάσα Βεζένκοβ (19) και είχε κι εκείνος σημαντική συνεισφορά στην επιτυχία του Ολυμπιακού.

Φυσικά, στον Ολυμπιακό περιμένουν ανάλογη συνέχεια. Ο Έλις έκανε το καλύτερό του παιχνίδι για φέτος και σίγουρα ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει πολλά και από τον Έλις ώστε να βοηθήσει περισσότερο και τον Χασάν Μάρτιν να μην τραβάει μόνος του το... κουπί, αλλά και συνολικά την ομάδα.

Διαβάστε επίσης