Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντέδρασε, εκεί που χρειαζόταν αντίδραση!

Αντέδρασε, εκεί που χρειαζόταν αντίδραση!
Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2021 - 23:35

Ο Σλούκας δεν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό για να είναι άλλος ένας σπουδαίος παίκτης. Ο Σλούκας θα είναι εκείνος, ο οποίος θα συνεχίσει να κρατά τη σημαία, στη μετά Σπανούλη εποχή, όταν αυτή έρθει. Ένας παίκτης που έδειξε την αξία του και στο εξωτερικό, όπως την είχε δείξει και εδώ, στον Πειραιά. Στον Ολυμπιακό. Εδώ όπου γαλουχήθηκε στον πρωταθλητισμό και στο τι σημαίνει να εκπροσωπείς, μία πραγματικά μεγάλη ομάδα. Και ας μην έχει… σφυρίχτρες ραμμένες, στη φανέλα. Δεν τις χρειάζεται ο Θρύλος, γιατί τα ευρωπαϊκά του είναι όλα… όπως έπρεπε! Το ένα πιο… κ@υλωτικό, από το άλλο!

Και ο Σλούκας δείχνει, αυτή τη στιγμή, να «ξυπνά», την πιο κατάλληλη στιγμή. Την πιο αναμενόμενη. Την πιο σωστή. Τώρα που ο Ολυμπιακός χρειαζόταν την αντίδρασή του. Συνολικά. Και του Σλούκα. Κόντρα στην Χίμκι ήταν όπως έπρεπε. Ηγετικός, αρχοντικός, ο άνθρωπος-κλειδί. Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι αυτή η εμφάνιση ήρθε… την πιο κατάλληλη ώρα. Εκεί όπου το 0/3 σερί, δεν πήγαινε άλλο.

Ο Ολυμπιακός έπρεπε να αντιδράσει. Και ο Σλούκας τον πήρε από το χέρι. Και τον οδήγησε εκεί που πρέπει να πάει. Σε καλό μπάσκετ και στη νίκη. Αυτόν τον Σλούκα θέλει ο Μπαρτζώκας. Αυτό τον Σλούκα έφερε ο Ολυμπιακός. Αυτό τον Σλούκα γουστάρει ο λαός του Θρύλου. Και ο ίδιος ξέρει πόσα πολλά μπορεί να δώσει. Βρίσκοντας τον ρυθμό του και τη σταθερότητά του, θα δώσει ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

Διαβάστε επίσης