Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όλοι ενωμένοι, αντιμετωπίζουμε έναν αόρατο εχθρό»

«Όλοι ενωμένοι, αντιμετωπίζουμε έναν αόρατο εχθρό»
Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021 - 00:24

Ο Σάσα Βεζένκοβ αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης απέναντι στην Μέγκα και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την μάχη που δίνει ο Ολυμπιακός ενάντια στον κορονοϊό.

Ανέφερε πως όλη αυτή η προσπάθεια γίνεται για να αντιμετωπιστεί ένας αόρατος εχθρός και η ομάδα έχει προβεί σε μία σπουδαία κίνηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σε αυτό το παιχνίδι το πιο σημαντικό είναι η βοήθεια που δίνεται στην μάχη κατά του κορονοϊού. Αντιμετωπίζουμε έναν αόρατο εχθρό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η bwin και η ΚΑΕ Ολυμπιακός βοηθούν με αυτό τον τρόπο».

Για την απόδοσή του, σχολίασε:

«Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου όπως κάνω σε κάθε παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως δεν παίξαμε καλά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε πολλούς πόντους και όταν βελτιωθήκαμε λίγο κερδίσαμε. Θα πρέπει, όμως, να μας προβληματίσει η εικόνα μας και να δούμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη γιατί έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα τον Γενάρη. Είναι μήνας που κρίνει πολλά. Έχουμε επτά πολύ δύσκολα παιχνίδια και όσο κλισέ και αν ακούγεται θα πρέπει να τα δούμε ένα ένα... Κανείς δεν περίμενε πως η Μπάγερν θα ήταν τόσο ψηλά. Παίζει, όμως, πολύ ποιοτικά, έχει καλούς παίκτες και έναν πολύ καλό προπονητή. Σήμερα δεν δείξαμε αυτό που θα ήθελε ο προπονητής μας, αλλά και αυτό που εμείς θα θέλαμε να δείξουμε...».

Διαβάστε επίσης