Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η δύναμη στη ρακέτα

Η δύναμη στη ρακέτα
Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021 - 09:17

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν μπορεί να περνάει κατά κύριο λόγο από την περιφέρεια όμως αυτοί που κάνουν τη διαφορά είναι οι ψηλοί του. Ναι μπορεί ο Σλούκας να έχει βρει τον καλό του εαυτό, μπορεί τα τρίποντα να είναι ένας μεγάλος παράγοντας στο σκοράρισμα, όμως οι ψηλοί του φέτος κάνουν πολλή δουλειά και ας μην το παρατηρούμε συχνά.

Ο Μάρτιν κυρίως και ο Έλις (έκανε πολύ καλό παιχνίδι με την Κίμκι και στην ομάδα περιμένουν ακόμη περισσότερα στη συνέχεια) με τα ριμπάουντ που κατεβάζουν και με το πείσμα τους μέσα στο ζωγραφιστό έχουν βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό να βρει εύκολους και γρήγορους πόντους, ενώ και αμυντικά στέκονται σαν βράχοι όταν χρειάζεται.

Μην ξεχνάμε άλλωστε την τρομερή εμφάνιση του Μάρτιν και στις δύο πλευρές του γηπέδου απέναντι στον Ταβάρες που είναι μαζί με τον Μιλουτίνοφ τα καλύτερα πεντάρια της διοργάνωσης. Σημαντικό ρόλο όμως παίζουν και οι φόργουορντ του Θρύλου, οι οποίοι επίσης διανύουν μία εξαιρετική περίοδο. Ζαν-Σαρλς, Βεζένκοβ και Πρίντεζης σκοράρουν με μεγάλη συχνότητα και οι τρεις τους δίνουν άλλη ώθηση στον Θρύλο μέσα στα παιχνίδια του.

Ειδικά ο Σάσα Βεζένκοβ βρίσκεται ίσως στην καλύτερη φάση της καριέρας του, αφού εδώ και αρκετά παιχνίδια σκοράρει περισσότερους από 10 πόντους και βοηθάει πολύ τον Ολυμπιακό. Συνεπώς οι ψηλοί της ομάδας κάνουν πολλή περισσότερη δουλειά από ότι φαίνεται και είναι ένας από τους λόγους που η ομάδα σκοράρει τόσο πολύ στην επίθεση.

Διαβάστε επίσης