Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεν το συνηθίζει, αλλά πέτυχε!

Δεν το συνηθίζει, αλλά πέτυχε!
Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2021 - 13:57

Δεν το συνηθίζει, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, να αφήνει μαζί, πολλή ώρα, στο παρκέ, τους Σπανούλη και Σλούκα. Δεν το κάνει συχνά, αφού είναι παίκτες οργανωτές και εκτελεστές και το να σηκώνουν και οι δύο μαζί, τόσο μεγάλο βάρος, δημιουργικά και εκτελεστικά, ταυτοχρόνως, δεν είναι το ζητούμενο. Και όμως, χθες ο Μπαρτζώκας το δοκίμασε, για αρκετή ώρα και του πέτυχε!

Και ο Σλούκας, ο οποίος ήταν και χθες… όπως πρέπει και όπως τον ξέρουμε, αλλά και Σπανούλης, έδιναν τη μία «μαχαιριά», μετά την άλλη, στον Τρινκιέρι. Ο Ιταλός προπονητής της Μπάγερν έβλεπε τον Σλούκα να λύνει και να δένει στην επίθεση, να μοιράζει τη μία ασίστ πάνω στην άλλη, να βάζει το ένα τρίποντο, πάνω στο άλλο και να κάνει… ό,τι θέλει.

Με τον Σπανούλη στο παρκέ, όταν ο Τρινκιέρι νόμιζε ότι… κλείδωνε τον Σλούκα, του την «έκανε» ο… Kill Bill! Δεν είχε που να… κρυφτεί η Μπάγερν, από τους δύο «μαέστρους» και έκαναν εναλλαγές στην επίθεση φέρνοντας τον Ολυμπιακό εκεί που ήθελε…

Δεν ξέρουμε αν θα το δούμε ακόμη πολλές φορές ή και για τόση διάρκεια το Σπανούλης-Σλούκας, μαζί. Δεν είναι και εύκολο να πιάνει πάντα, δεν είναι όλα τα ματς ίδια. Αλλά και το σε τι βραδιά βρίσκεται ο κάθε παίκτης, θα παίζει πάντα ρόλο. Έτσι, ο Μπαρτζώκας, αφού είδε ότι μπορεί να το έχει, θα το δοκιμάζει και όπου του βγαίνει, θα το… ενισχύει!

Διαβάστε επίσης