Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν έχει να φοβηθεί καμία Μακάμπι και κανένα όνομα!

Δεν έχει να φοβηθεί καμία Μακάμπι και κανένα όνομα!
Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 - 19:24

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και παρά τις απρόσμενες απουσίες των Μάρτιν και Χάρισον θα κυνηγήσει να πάρει τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην οκτάδα της διοργάνωσης που είναι και ο πρωταρχικός του στόχος για τη φετινή σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι μετά τη νίκη επί της Μπάγερν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και δείχνουν πως είναι έτοιμοι να καταθέσουν ακόμα και την ψυχή τους στο παρκέ για κάθε μπάλα. Αυτό ήταν άλλωστε πάντα το ατού του Ολυμπιακού, δεν τα παρατούσε ποτέ.

Ούτε τώρα το κάνει. Με τον Σλούκα να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο και τους υπόλοιπους να κάνουν σπουδαία παιχνίδια η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πέρα από το ότι έχει χτίσει και πάλι το δυνατό χαρακτήρα που είχε, κοιτάζει στα μάτια κάθε αντίπαλο. Αυτό σκοπεύει να κάνει και στο Ισραήλ.

Μπορεί η ομάδα του άλλοτε προπονητή της ομάδας Γιάννη Σφαιρόπουλου να διαθέτει πολλά μεγάλα ονόματα και ταλέντο, όμως αυτό το προτέρημα το έχει και ο Θρύλος και δεν πρόκειται να μην το εκμεταλλευτεί.

Διαβάστε επίσης