Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαρτζώκας: «Κανένα περιθώριο επανάπαυσης»

Μπαρτζώκας: «Κανένα περιθώριο επανάπαυσης»
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 - 13:59

Συνέχεια με εντός έδρας παιχνίδι και δη με εκείνο απέναντι στη Βιλερμπάν, έχει ο Ολυμπιακός, για την Ευρωλίγκα. Το ματς, αύριο το βράδυ, στις 21:30, είναι σημαντικό, με τη γαλλική ομάδα να είναι ψηλά στη βαθμολογία. Και ο κόουτς Μπαρτζώκας είπε πως η ομάδα του πρέπει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ, της νίκης στο Τελ Αβίβ, αλλά και να μην επαναπαυτεί.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε: Για το momentum που πάει να χτίσει ο Ολυμπιακός: «Δεν μπορώ να κάνω τέτοιου είδους πρόβλεψη. Έχουμε ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί έχασαν και από τον Παναθηναϊκό με μεγάλη διαφορά».

«Πιστεύω ότι αξίζουν να βρίσκονται πιο ψηλά στην βαθμολογία, με βάση την αθλητικότητα και το ταλέντο που έχουν. Όλοι ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν δύσκολο αντίπαλο αύριο».

Για το γεγονός ότι η Βιλερμπάν είναι απρόβλεπτη ομάδα: «Προφανώς, είναι μια ομάδα που μπορεί να σε εκπλήξει αρνητικά και θετικά. Στην θετική της μέρα μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε στην Ευρωλίγκα, γιατί έχει πολύ αθλητικότητα στην περιφέρεια, έχει μεγάλα κορμιά».

«Είναι μια ομάδα που διαμορφώνει ειδικό τρόπο παιχνιδιού για τον αντίπαλο. Πρέπει να έχουμε υπομονή στην επίθεση, γιατί πολύ επιθετικοί στις πρώτες δύο πάσες στην επίθεση (του αντιπάλου), πρέπει να έχουμε υπομονή για να κάνουμε καλές επιλογές. Είναι ένα παιχνίδι που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρήσουμε ότι είναι εύκολο. Είναι ένα παιχνίδι 40 λεπτών και κάθε κατοχή μετράει».

Για το ιατρικό δελτίο της ομάδας: «Ο Χάρισον προπονείται κανονικά, από χθες. Ο Μάρτιν δεν προπονήθηκε χθες και πιθανότατα δεν θα κάνει προπόνηση ούτε σήμερα, ίσως μόνο το ζέσταμα. Δεν είναι καλά, πονάει, αλλά είναι ένας τραυματισμός που και να παίξει δεν τον κάνει χειρότερα γιατί έχει πόνο. Προχθές έκανε ένεση και έπαιξε. Τώρα ο Παπανικολάου όπως ξέρετε είναι έξω».

Για την κακή συγκομιδή στο ΣΕΦ, και αν υπάρχει χαλάρωση στα εντός έδρας παιχνίδια: «Έχουμε συζητήσει με την ομάδα, δεν υπάρχει θέμα χαλάρωσης. Αν θέλουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας πρέπει να κερδίσουμε, να διεκδικήσουμε θέση στα play-off, όπως βλέπετε φέτος η Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολη».

«Υπάρχουν ομάδες που κανείς δεν τις περίμενε, αλλά είναι πάρα πολύ δυνατές, ενώ υπάρχουν ομάδες που είναι πολύ ισχυρά φαβορί για την ομάδα, τα οποία είναι πίσω μας, όπως η Φενέρ και η Εφές».

«Όλοι έχουμε καταλάβει ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο επανάπαυσης, κάθε παιχνίδι είναι πάρα πολύ χρήσιμο. Θα φανεί στο τέλος τελικά, καθώς ίσως οι νίκες που χρειαστούμε για να μπούμε στην οκτάδα, ίσως είναι περισσότερες φέτος. Ακόμα και αν είναι νωρίς στην χρονιά κάθε παιχνίδι μετράει πάρα πολύ».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Απίστευτο!

Απίστευτο!

Δεν τρολάρουμε: Ο Παναθηναϊκός πήρε νίκη στην Ευρωλίγκα!!