Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στρώσε τον δρόμο σου, προς τα πλέι οφ!

Στρώσε τον δρόμο σου, προς τα πλέι οφ!
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 - 10:58

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει ψηλά. Μπορεί να πάει στα πλέι οφ, το πιστεύει και θα συνεχίσει, μέχρι το φινάλε, να το διεκδικεί. Και απόψε το βράδυ, στις 21:30, απέναντι στη Βιλερμπάν, στο ΣΕΦ, ο Θρύλος θέλει να σημειώσει ακόμη μία νίκη, για να μπορέσει να κάνει ακόμη ένα βήμα, προς ακόμη μία παρουσία στην οκτάδα. Το… έχει και το έχει δείξει πολλές φορές, ήδη, μέσα στη σεζόν. Έχει κοντράρει τις ομάδες από τις πιο πάνω θέσεις στη βαθμολογία, στα ίσια, αλλά έχει χάσει και ματς, τα οποία μπορεί να έπαιρνε, από ομάδες οι οποίες είναι πιο χαμηλά από εκείνον. Γι’ αυτό, εκείνο που ο Γιώργος Μπαρτζώκας τονίζει συνέχεια, είναι η σταθερότητα.

Και αυτό θέλει ο Ολυμπιακός να κάνει και απόψε. Να νικήσει, δίνοντας συνέχεια στο μομέντουμ του, το οποίο άρχισε να… γράφει, από το Τελ Αβίβ, ξανά, αλλά και να στείλει ακριβώς αυτό. Ένα μήνυμα σταθερότητας, ένα μήνυμα μιας ομάδας που θέλει να συνεχίσει, προς την οκτάδα και να εδραιώσει, την παρουσία του σε αυτή.

Με τα γνωστά προβλήματα, με τον Παπ εκτός, αλλά με τον Χάρισον να μπαίνει ξανά σε ρυθμό, ο Ολυμπιακός υποδέχεται μία ομάδα, η θέση της οποίας στη βαθμολογία, δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική δυναμική της, στο παρκέ. Και οι Πειραιώτες το ξέρουν και το… ελέγχουν. Έχουν μάθει, άλλωστε, να μην κοιτούν, καθόλου, τη βαθμολογία!

Διαβάστε επίσης

Με φόρα...

Με φόρα...

Νέα νίκη θέλει ο Ολυμπιακός, αυτήν τη φορά απέναντι στη Βιλερμπάν (21:30)...