Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στους Καβαλίερς τα δικαιώματα του Σάσα!

Στους Καβαλίερς τα δικαιώματα του Σάσα!
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 - 12:19

Ο Σάσα Βεζένκοφ άλλαξε… ομάδα στο NBA! Στο πλαίσιο των ανταλλαγών που έγιναν, και τις οποίες επισκίασε, δεδομένα, εκείνη του Τζέιμς Χάρντεν, ο Βούλγαρος φόργουορντ του Ολυμπιακού βλέπει, πλέον, τα δικαιώματά του, να ανήκουν στο Κλίβελαντ Καβαλίερς! Η ανταλλαγή του Χάρντεν, από τους Ρόκετς, στους Νετς, είναι μία κίνηση-ματ, από τη ομάδα του Μπρούκλιν, στην προσπάθεια να χτυπήσει τίτλο.

Στα… ψιλά γράμματα αυτής της διαδικασίας, αναφέρεται και το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος είδε τα δικαιώματά του να περνούν, από τους Νετς, στην ομάδα του Κλίβελαντ. Αυτό έγινε στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της συμφωνίας, για να εξασφαλίσει τη μετακίνηση του Χάρντεν. Ο Βεζένκοφ είχε επιλεγεί από τους Νετς στο Νο57 του ΝΒΑ Draft 2017, με το Μπρούκλιν έκτοτε να έχει τα δικαιώματά του.

Δεν μιλάμε, φυσικά, για μετακίνηση του Βεζένκοφ, στο NBA, ή κάτι τέτοιο. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Σάσα υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», το οποίο ολοκληρώνεται το 2022. Την φετινή σεζόν έχει μέχρι στιγμής 9.1 πόντους και 4.2 ριμπάουντ μέσο όρο με 43.3% στα τρίποντα σε 18 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης