Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γι’ αυτό ο Μπαρτζώκας λέει συνέχεια… «διάρκεια»

Γι’ αυτό ο Μπαρτζώκας λέει συνέχεια… «διάρκεια»
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 - 10:58

Δύο στοιχεία, τα οποία έρχονται μόνο μέσα από τον καιρό, το «δέσιμο», τη «χημεία», αλλά και τη συνεχή δουλειά (για αυτό εγγυάται φυσικά, η παρουσία Μπαρτζώκα), είναι εκείνα που θα κάνουν, εντέλει, τη διαφορά, σε αυτό τον Ολυμπιακό, όταν… κατακτηθούν στο έπακρο, από την ομάδα: Η σταθερότητα και η διάρκεια. Αυτά τα στοιχεία είναι τα δύο, για τα οποία ο Γιώργος Μπαρτζώκας διαρκώς μιλά. Σε αυτά αναφέρεται… Σε αυτά στέκεται, συνέχεια, σε δηλώσεις του.

Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να υποπίπτει σε… πισωγυρίσματα, σαν αυτό κόντρα στη Βιλερμπάν, το βράδυ της Παρασκευής. Και για να το καταφέρει αυτό, χρειάζεται, φυσικά, το να καταφέρει να είναι πλήρως σταθερός και να έχει διάρκεια στο παιχνίδι του. Να έχει τη δυνατότητα να μεγαλώσει, στα παιχνίδια, αλλά και ανά τα παιχνίδια, τα καλά διαστήματά του. Και να παίρνει, σε αυτά, περισσότερα, από όσα παίρνει, μέχρι σήμερα.

Φέρνοντας εαυτόν, μέσα από τη δουλειά, σε αυτή τη θέση, είναι δεδομένο ότι ο Θρύλος θα γίνει… ασταμάτητος! Ο Μπαρτζώκας το ξέρει, ξέρει τι υλικό έχει στα χέρια του (εκείνος το διάλεξε) και ξέρει πως να το κάνει να βγάλει στο έπακρο, αυτό που πρέπει να βγάλει, για να πάει ακόμη πιο ψηλά, στην Ευρωλίγκα. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του Ολυμπιακού και αυτό που χρειάζεται είναι δουλειά και «δέσιμο».

Διαβάστε επίσης