Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απευθείας στο Κάουνας για τον… τελικό!

Απευθείας στο Κάουνας για τον… τελικό!
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 - 11:14

Ακόμη έναν τελικό έχει μπροστά του, ο Θρύλος! Μετά την επικράτηση, εκτός έδρας, επί της Βιλερμπάν, το βράδυ της Τρίτης, ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα του στο ματς της Παρασκευής, με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις, στο Κάουνας. Ο Ολυμπιακός, με την ψυχολογία στα ύψη, αλλά και με την… τρέλα, του τρόπου με τον οποίο νίκησε τη γαλλική ομάδα, μεταβαίνει απευθείας στη Λιθουανία! Είναι ήδη εκεί, από σήμερα Πέμπτη!

Η αποστολή δεν επέστρεψε στην Ελλάδα, αλλά μετέβη, με πτήση τσάρτερ, απευθείας στο Κάουνας, όπου και θα παραμείνει, μέχρι την Παρασκευή. Θα δουλέψει εκεί, θα ξεκουραστεί και ουσιαστικά θα κερδίσει και μια μέρα, με το ταξίδι, το οποίο γλιτώνει την Πέμπτη, αφού το έχει ήδη κάνει, από σήμερα.

Ο Ολυμπιακός είναι, αυτή τη στιγμή, ξανά, σε εξαιρετικό φεγγάρι και στόχος του είναι να παραμείνει σε… απόλυτη εγρήγορση, ενόψει του ματς της Παρασκευής. Να μην επιστρέψει στην Ελλάδα, χάσει χρόνο, χάσει ρυθμό, χάσει… μομέντουμ! Όλα παίζουν ρόλο και οι λεπτομέρειες ακόμη περισσότερο, με αποτέλεσμα ο Θρύλος να μην αφήνει τίποτα στην… τύχη του.

Διαβάστε επίσης