Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σπανούλης: «Δεν αργεί η στιγμή της αποχώρησης από τα γήπεδα»

Σπανούλης: «Δεν αργεί η στιγμή της αποχώρησης από τα γήπεδα»
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 - 17:47

Για το πότε σκέφτεται να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο οποίος μίλησε για την καριέρα του, ενώ επίσης και για το ενδεχόμενο να σταματήσει σύντομα από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού:

«Πολλή δουλειά, πειθαρχία, αυτοέλεγχος, σεβασμός και θυσίες" απάντησε χαρακτηριστικά για να προσθέσει πως "ουδέποτε ονειρεύτηκα να κάνω κάτι πέραν του μπάσκετ. Ερωτεύτηκα το άθλημα από το πρώτο λεπτόΌταν ήμουν παιδί, έκανα κι άλλα αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, η κολύμβηση, αλλά και το καράτε, το μπάσκετ όμως ήταν αυτό που μου άρεσε περισσότερο απ' όλα.

Αυτό που είχε πάντα τη μεγαλύτερη σημασία στη ζωή μου, ήταν η αγάπη για το μπάσκετ και την οικογένειά μου. Γιατί εκείνη (η οικογένειά του) πίστευε πάντα σε μένα και μου επέτρεψε να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο: να παίξω μπάσκετ».

Για την κορυφαία στιγμή της καριέρας του:

«Δεν μπορώ να πω ποια είναι η πιο αξέχαστη στιγμή, αλλά σίγουρα η χρονιά που ήμουν στο ΝΒΑ δεν ήταν η καλύτερη δυνατή εμπειρία, παρότι τότε δούλεψα περισσότερο από ποτέ άλλοτε».


Για το αν έχει σκεφτεί το πότε θα σταματήσει:

«Φυσικά το έχω σκεφτεί! Είμαι 38 χρονών, σε λίγο καιρό θα γίνω 39. Αυτή η στιγμή (της αποχώρησης) θα έρθει πιθανότατα σύντομα. Δεν ξέρω τι θα κάνω μετά από αυτό. Θα ήθελα να συνεχίσω να ασχολούμαι με κάτι που σχετίζεται με το άθλημα»

Διαβάστε επίσης

Ηγέτης; Ηγέτης! Με τα ΟΛΑ του! (videos)

Ηγέτης; Ηγέτης! Με τα ΟΛΑ του! (videos)

Το πρώτο ήταν το… «χτύπημα» στο Αστρομπάλ; Όχι, βέβαια. Ο Σλούκας ήρθε για να ηγηθεί του Ολυμπιακού και το έχει κάνει, παραπάνω από μία φορά, ήδη… Δείτε τα βίντεο.