Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 - 17:36

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Χωρίς... ανάσα ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στη Euroleague! Οι «ερυθρόλευκοι» λίγα 24ωρα μετά από το ματς με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία, τώρα αντιμετωπίζουν επίσης εκτός έδρας τη Ζαλγκίρις.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Ολυμπιακός αποφάσισε να ναυλώσει πτήση τσάρτερ, έτσι ώστε η αποστολή να μετακινηθεί πιο άνετη και όχι με ώρες αναμονής, από την Ελλάδα στη Γαλλία και από εκεί απευθείας στη Λιθουανία. Απευθείας «πέταξε» ο Ολυμπιακός από τη Γαλλία για το Κάουνας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει απόψε στις 20:00 τη Ζαλγκίρις, στη συνέχεια της Euroleague.

Τα προβλήματα για τους Πειραιώτες δε λείπουν, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει στη διάθεσή του τους παίκτες που δεν υπολόγιζε και απέναντι στη Βιλερμπάν. Εκτός πλάνων είναι οι Παπανικολάου, Λαρεντζάκης, καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από τραυματισμό και δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Ο Ολυμπιακός, να σημειωθεί, προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Βιλερμπάν. Ματς το οποίο κρίθηκε στην παράταση, μετά το τρίποντο που σημείωσε ο Κώστας Σλούκας στην κανονική διάρκεια του αγώνα και έστειλε το ματς στην παράταση, εκεί όπου οι Πειραιώτες νίκησαν...

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Είμαστε καλύτεροι στην επίθεση σε σχέση με το πρώτο ματς»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ενόψει της αναμέτρησης στο Κάουνας, μίλησε για τον αντίπαλο της ομάδας του, Ζαλγκίρις, σχολιάζοντας: «Η Ζαλγκίρις είναι μια ομάδα που παίζει με μεγάλη ταχύτητα, έχει κάνει μεγάλα αποτελέσματα, έχει το ίδιο ρεκόρ με εμάς και είναι μια ομάδα που αξίζει σεβασμό. Η Ζάλγκιρις είναι τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με την Βιλερμπάν. Έχει ένα συγκεκριμένο ροτέισον από 9-10 παίκτες, οι οποίοι οι περισσότεροι παίζουν πολλά χρόνια μαζί, ξέρουν πολύ καλά το παιχνίδι ο ένας του άλλου, παίζουν με ένταση, με ταχύτητα, ξέρει ο κάθε ένας ακριβώς τι υπάρχει για εκείνον στην ομάδα. Για παράδειγμα όταν μπαίνει ο Μιλάνκινς μέσα υπάρχουν πολλές κατευθείαν φάσεις που του δίνουν σουτ. Άρα είναι μια ομάδα με καλή κατανομή ρόλων, ομογένεια και χημεία. Είναι ένα γήπεδο που ο κόσμος παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς, όμως, τώρα δεν υπάρχει. Είναι μια ομάδα που αν δεν ματσάρεις την ταχύτητά της, δεν σταματήσεις την δημιουργία της, γιατί έχει πέντε περιφερειακούς που δημιουργούν τους Λεκαβίτσιους, Γκριγκόνις, Μιλάνκινς, Γουόλκοπ και Γιακουμπάιτις και την ένταση που παίζει, συνήθως έχεις πρόβλημα».

Για το αν υπάρχουν διαφορές σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, απάντησε: «Θεωρώ πως εμείς είμαστε καλύτεροι επιθετικά. Τώρα έχουμε καλύτερη εκτέλεση σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι».

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Διαβάστε επίσης

Ρυθμιστής! (videos)

Ρυθμιστής! (videos)

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος… διαμορφώνει, ως ηγέτης, αντί ηγέτη, το παιχνίδι του Ολυμπιακού.