Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μπαρτζώκας: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να χάσουμε»

Μπαρτζώκας: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να χάσουμε»
Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 - 22:33

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε με τη γλώσσα της ειλικρίνειας μετά το τέλος του αγώνα με τη Ζαλγκίρις.

Τόνισε ότι η ομάδα του Πειραιά έκανε ό,τι μπορούσε για να χάσει:

«Ήταν μια κακή ήττα για εμάς ειδικά έτσι όπως παίξαμε στο δεύτερο μέρος. Είχαμε υπομονή και βρήκαμε ελεύθερα σουτ Είχαμε 7 πόντους προβάδισμα και στη συνέχεια κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να χάσουμε. Χάσαμε ένα λέι απ και η Ζαλγκίρις χτύπησε στο τρανζίσιον. Χάσαμε την τελευταία επίθεση φυσικά και η Ζαλγκίρις σκόραρε στο τέλος. Ήταν δικά μας λάθη παρά την παρουσία των έμπειρων παικτών για να χειριστούν την κατάσταση. Η Ζαλγκίρις κέρδισε το παιχνίδι και της αξίζουν συγχαρητήρια.

Ο πάγκος της Ζαλγκίρις φώναζε να κάνουν φάουλ στον Σλούκα επειδή δεν είχαν ομαδικά. Προσπάθησαν να κάνουν φάουλ. Δε θα κρίνω αν ήταν φάουλ ή όχι.

Μία απόφαση κρίνει ένα αποτέλεσμα. Στον πρώτο γύρο κερδίζαμε κι ο Γικουμπάιτις με επιθετικό ριμποάουντ και βολές έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Σήμερα έγινε το ίδιο, προηγούμασταν με διαφορά και χάσαμε στο τέλος. Αυτό είναι το μπάσκετ.

Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος με οτιδήποτε. Παίξαμε αλλαγές σε όλα τα σκριν ώστε να περιορίσουμε τη δημιουργία της Ζαλγκίρις».

Διαβάστε επίσης