Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το προσπάθησε, αλλά με... σκαμπανεβάσματα

Το προσπάθησε, αλλά με... σκαμπανεβάσματα
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 - 23:39

Δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να πάρει κάτι μέσα στο Μιλάνο, απέναντι στην Αρμάνι. Ηττήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» με 90-79, σε ένα ματς στο οποίο είχαν αρκετά... σκαμπανεβάσματα τα οποία όμως δεν στάθηκε αρκετά για να νικήσουν στην Ιταλία.

Η ομάδα του Πειραιά μπήκε άσχημα στον αγώνα, έμεινε πίσω στο σκορ μέχρι και με 18 πόντους, αλλά κατάφερε να το γυρίσει!

Ο Ολυμπιακός μπήκε χαλαρός στην άμυνά του στον αγώνα και η Αρμάνι τον «τιμώρησε» για αυτό. Μία ομάδα η οποία τα πάει αρκετά καλά στην περιφέρειά της φέτος στην Ευρωλίγκα, άρχισε να σουτάρει από το τρίποντο.

Έτσι έφτασε να σημειώσει 24 πόντους, με τον Ολυμπιακό να φτάνει τους 19.

Στο δεύτερο δεύτερο δεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κακές επιθετικές επιλογές. Εν αντιθέσει με την Αρμάνι η οποία κατάφερε να φτάσει τη διαφορά στο +18 με σκορ 44-26!

Παρόλα αυτά όμως στα τελευταία 5 λεπτά της δεύτερης περιόδου ο Ολυμπιακός μπόρεσε να κάνει ένα 8-0 σερί και να πάει στο ημίχρονο με σκορ 44-34. Ναι μεν στο -10, αλλά καλύτερο από τους 18 πόντους που ήταν πίσω...

Το τρίτο δεκάλεπτο για τους Πειραιώτες ήταν το καλύτερο του αγώνα! Η επίθεσή τους έβγαζε... φωτιές βάζοντας μεγάλα τρίποντα με τους Σλούκα, Πρίντεζη, Βεζένκοβ.

Έτσι έφτασε ο Ολυμπιακός το -10 να το κάνει -3 στο τέλος της τρίτης περιόδου με σκορ 65-62-, σε ένα επιμέρους σκορ για το δεκάλεπτο 21-28 για τον Ολυμπιακό!

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Αρμάνι πήρε και πάλι τα... πάνω της και μπόρεσε να φτάσει μέχρι το +10 με σκορ 81-71 τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Και πάλι όμως ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή του και έφτασε στο καλάθι με 81-79.

Εκεί όμως υπήρξε επιθετικό μπλακ άουτ και έμεινε στο 79, με το ματς να ολοκληρώνεται στο 90-79...

Διαβάστε επίσης