Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίπλα στην ομάδα μπάσκετ η Θύρα 7!

Δίπλα στην ομάδα μπάσκετ η Θύρα 7!
Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 - 15:38

Ομάδα και κόσμος είναι ΕΝΑ! Και φάνηκε ξανά σήμερα, στην επίσκεψη που έκαναν οι οργανωμένοι, στην προπόνηση του Θρύλου! Ευχάριστη έκπληξη, για Μπαρτζώκα και παίκτες, οι οποίοι δέχθηκαν μία επίσκεψη, από αντιπροσωπεία των οργανωμένων του Ολυμπιακού, για να τους εκφράσουν την απόλυτη στήριξή τους!

Ο κόουτς και οι παίκτες υποδέχθηκαν με χαρά τους οπαδούς του Θρύλου και συνομίλησαν μαζί τους. Οι οπαδοί τόνισαν πως πιστεύουν στην ομάδα και το μόνο που ζήτησαν ήταν να βελτιώσουν την εικόνα τους και να προσπαθήσουν να κλείσουν τη χρονιά με θετικό πρόσημο. Μέχρι στιγμής, ήδη, ο Ολυμπιακός, έχει βγάλει σε πολλά ματς, την καλή του εικόνα, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι διάρκεια. Ο Μπαρτζώκας και οι παίκτες το ξέρουν και το επεσήμαναν, στους οπαδούς του Θρύλου!

Οι οργανωμένοι τόνισαν στον κόουτς ότι τον θεωρούν τον καλύτερο Έλληνα προπονητή. Εκείνος, με τη σειρά του, τους ευχαρίστησε για αυτή την εκδήλωση στήριξης και τόνισε πως η απουσία τους, από την εξέδρα, είναι αισθητή… Οι παίκτες, από την πλευρά τους, υποσχέθηκαν να τα δώσουν όλα, για να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας, στα επίπεδα τα οποία της αξίζει να βρίσκεται…

Διαβάστε επίσης

Αυτοί σφυρίζουν με την Εφές

Αυτοί σφυρίζουν με την Εφές

Η Ευρωλίγκα όρισε και ανακοίνωσε τους διαιτητές της προσεχούς αγωνιστικής. Δείτε τις σφυρίχτρες του Εφές-Ολυμπιακός.