Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Ευρωλίγκα αναλύει το πρόγραμμα του Θρύλου!

Η Ευρωλίγκα αναλύει το πρόγραμμα του Θρύλου!
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 - 16:01

Ο Ολυμπιακός είναι ακόμη στον στόχο της διεκδίκησης, της εισόδου στην 8άδα της Ευρωλίγκας. Και συνεχίζει να το παλεύει… Δεν είναι εύκολο το έργο του, αλλά δεν είναι και… αδύνατο να συμβεί. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, άλλωστε, για να βρεθείς στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας και να διεκδικήσει, από εκεί, κάτι καλύτερο.

Η διοργανώτρια δίνει τη δικής διάσταση, για το πως θα μπορέσει ο Θρύλος να διεκδικήσει την είσοδό του, στα πλέι οφ!

«Πάνω από τα μισά παιχνίδια που απομένουν είναι απέναντι σε αντιπάλους που βρίσκονται ψηλότερα στην κατάταξη, τους οποίους ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πιάσει για να φτάσει στα πλέι-οφ και να πάρει την πρόκριση, σε αυτά.

Σε αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνεται και την 25η αγωνιστική, αυτής της εβδομάδας, στην Εφές και μια επίσκεψη, στην 26η αγωνιστική, στον Πειραιά, από την ΤΣΣΚΑ, δύο παιχνίδια από τα οποία οι κόκκινοι δεν μπορούν να… αντέξουν να βγουν με άδεια χέρια, για την οικονομία της βαθμολογίας...

Σε ένα εύρος τεσσάρων παιχνιδιών, τον Μάρτιο, η ομάδα του Πειραιά παίζει εντός έδρας παιχνίδια εναντίον των Ερυθρού Αστέρα, Ζενίτ και Φενερμπαχτσέ, με ένα ταξίδι στο Βερολίνο, στο ενδιάμεσο. Αυτές οι συγκρούσεις πιθανότατα θα καθορίσουν εάν ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να διεκδικεί μία θέση στα πλέι οφ!

Ο Ολυμπιακός τελειώνει την κανονική σεζόν ενάντια στην τελευταία, στην κατάταξη, Χίμκι, αλλά το διπλό ταξίδι του στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει τη Βαλένθια και τη Ρεάλ, μία εβδομάδα πριν, θα μπορούσε να αποδειχθεί καθοριστικό»!

Δείτε τη φωτό:

Διαβάστε επίσης