Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οι προσφορές του Θρύλου και του Παπανικολάου (photos)

Οι προσφορές του Θρύλου και του Παπανικολάου (photos)
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 - 23:56

Για καλό σκοπό γίνονται τα φιλικά που δίνει ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο του προγράμματος «bwin Monday Night Against Covid-19». Έτσι έγινε και τη Δευτέρα απέναντι στο Λαύριο. Ας δούμε, όμως, τις προσφορές της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και του Κώστα Παπανικολάου.

Ο Χασάν Μάρτιν, η Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin και η Κατερίνα Δαλάκα, παρέδωσαν στην Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του οργανισμού «Make A Wish», την επιταγή που θα κάνει πραγματικότητα τα όνειρα των παιδιών.

Ο Κώστας Παπανικολάου δώρισε προσωπικά στο Νοσοκομείο Τρικάλων υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού του νοσοκομείου. Την επιταγή παρέλαβε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Κωνσταντίνος Γρηγορίου.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης και η Ιωάννα Μπερίου Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin, παρέδωσαν στην Μαρία Βασταρδή, Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Ελέγχου Ποιότητας, Έρευνας & Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Νοσοκομείου, υγειονομικό υλικό.

Επίσης, εκ μέρους της ΚΑΕ, ο Νίκος Λεπενιώτης, παρέδωσε στον Ευάγγελο Βόδινα, Αντιπρόεδρο της ομάδας του Λαυρίου, ένα αναμνηστικό δώρο για τη συμμετοχή της ομάδας του στο πλαίσιο των αγώνων «bwin Monday Night Against Covid-19».

Τέλος, οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμού τριπόντων του ημιχρόνου, Σάσα Βεζένκοφ και Τάισον Κάρτερ παρέδωσαν στην κυρία Παγώνα Παπαγεωργάκη, Αναπληρώτρια Συντονίστρια Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Λαυρίου, 3.000 μάσκες για την κάλυψη των αναγκών της μονάδας τους.

Μπράβο Θρύλε!

Διαβάστε επίσης